0

söylemesine dahi gerek yok. aradığımızda hemen açıyorsa bahane bulmuyorsa. ihtiyaç duyduğumuzda yardım ediyorsa. zor durumda manevi olarak yanımızda bulunuyorsa. körü körüne de bağlanmayacak tabi. hatamız varsa da hatalısın diyecek. çünkü her yaptığımıza onay veriyorsa başından atmaya çalışıyordur.

0

değer vermek ,lafta kalmayıp icraat görürsek anlayabiliriz. mesela sevgilime olanları anlatayım... onu mutlu edersem mutlu olabiliyorum, hediyeler alarak ( bu ufak en sevdiği çikolata ile de gidersem de hediye sayıyorum) doğum günlerinde onu tanıdığım için ihtiyaçaları doğrultusunda hediyeler alıyorum böylelikle beğeniyor. onun karar ve fikirlerine saygı gösteriyorum, onu dinliyorum.. yanlış fikirleri olabiliyor insanların, düzeltmek için elimden geleni yapıyorum. sevdiği insanlara değer vermeye calısıyorum en azından saygı gösteriyorum.birinin size kısaca değer verdiğini anlamak için çevrenizdekilere nasıl davrandığına, size nasıl davrandığına bakmanız yeterli olur gibime geliyor

0

size karşı davranışlarından bunu anlayabilirsiniz. başka bir yasanmisliga gerek yok.

0

sıkıntılı günülerimde karşılıksız yanımda olması inanmam için yeterlidir

1

sizinle ilgileniyorsa, derdinizle dertlenip çareler üretiyorsa ve sevincinizle seviniyorsa değer veriyor demektir. bazen insanlar verdiği değeri gösteremez bu şekilde. bana göre gösterilmeli, dile getirilmeli. ama bu tarz hareketlerle gösteremese de değer varır bazen insan, bunu da anlamanın bir yolu yoktur sadece hissedersiniz.

0

sizi merak ediyor ve sürekli fikirlerinize saygı gösteriyor ise size değer veriyordur. zarar görmemeniz için çabalıyor zor gününüzde yanınızda oluyor ise size değer veriyordur böyle insanları kaybetmeyin çünkü sayıları çok az kaldı. bunun yanı sıra bize karşı ilgisi ve görüşleri diğer insanlara göre farklı ise üstümüze biraz fazla düşüyor ise buradan da bize değer verdiğini anlıyabiliriz.

0

bir insanın bize değer vermesini bizimle çok ilgilenmesinden anlayabiliriz diye düşünüyorum.

1

sizin fikirlerinize saygısından anlayabilirsiniz, size bakışından, sizi dinleyişinden anlayabilirsiniz