1

zaten insanlar zorunlu tasarruf yapar hale geldiler. elektrik açmıyoruz açmadığımız halde 75-80 tl para geliyor, suyu tüketmemeye çalışıyoruz, bu halde 30-40 tl, kombiyi çalıştırmıyoruz, donuyoruz, bu halde 250-300 tl faturalar.

0

tabiki mümkün, kullanılmayan ışıkları söndürmek veya kullanılmayan prizlerin kapalı tutulması elektrik faturalarında yapmış olduğunuz tasarruf demek oluyor. günlük hayatta zevk için fazladan ürün alacağınıza tek bir ürün alarak, kazancınızdan tasarruf edip birikim yapabilirsiniz.

0

günümüzde tasarruf yapmak pek mümkün olmuyor aldığımız maaş bize yetmiyor ve aldığımızı hemen elden çıkarıyoruz çünki gerekli harcamalarımız var yani o yüzden tasarruf yapacak paramız kalmıyor inşallah bir çözümü bulunur

0

malesef günümüzde para biriktirmek çok zor.malum vergiler olsun market fiyatları olsun her şey çok
pahalı.bir memur maaşıyla 5 kişilik ev geçindirmek çok zor tasaruf yapmaya çalışsan kire fatura felan derken paranın %75 gidiyor.mutfak alışverişleriyle de az paranız kalıyor geri kalan parayla da insan kendine harcamak istiyor.

0

para açısından günümüzde tasarruf yapmak çok mümkün değil çünkü geçinmeye bile getiremiyoruz paramızı maalesef durum böyle ancak elbette ışıkları açmayarak suyu tasarruflu kullanarak tasarrufta bulunabiliriz ya da çamaşırlarımızı biriktirerek yıkayabiliriz bulaşık larımızı da aynı şekilde böyle küçük tasarruflar yapabiliriz böylece bütçemiz rahatlayabilir az da olsa...

0

mumkun. tasarruf yapilabilir. yani sadece para ile tasarruf olmuyor biliyorsunuz. faturalardan tasarruf, yerden tasarruf, zamandan tasarruf. bircok alanda tasarruf yapma imkani var. ama parayi soruyorsan ocelikli olarak tasarrufa faturalardan baslaman lazim.