0

cogu kisiyi etkiledigi gibi bizi de etkiledi malesef. yani turkiye'yi perisan edecek bu kriz... yani sebze meyve fiyatlsrinin bu kadsr artmasi da hayra alamet degildi zaten. bir ispanak yani mrsela. 8 lira olur mu. kis sebzesi hani.. sonumuz ne olacsk valla saskinlikla brkliyorum.

1

etkilenmek de laf mı. resmen bir tokat attı yeni yılda bize ekonomik kriz. gelen zam çok ciddi bir rakam gibi görünse de enflasyon karşısında eridi bitti. sürekli cepden yiyoruz ve eksideyiz. biz maaş zamanını beklerken, faturalar hiç beklemiyor, ödemeler hiç beklemiyor. allah herkesin yardımcısı olsun, namerde el açtırmasın.

1

ekonomik krizden etkilenmeyen var mı bu günlerde bu dönemde ekonomik krizden gerçekten çok etkilendik ve biz beş kişilik bir aileyiz ve 1 kişi asgari ücretle çalışıyor evimiz kira tabii ki her şeyin pahalı olması nedeniyle ne kadarda idareli kullansak bile ayın yarısını zor bulabiliyoruz ve yarısında borçla geçiriyoruz ekonomik kriz olmadan önce yine biraz idare ediyorduk şu anda gerçekten idare etmeyecek haldeyiz ve çocuklar da okuyor onları masrafı da var yani allah herkese yardım etsin ne diyelim biz çok etkilendik.