0

yani para kazanmanin pasif yolu olarak bence youtube dusunulebilir. cunku belli bir takipciye ve izlenmeye gore para kazanabiliyorsun. onun disinda internet uzerinden satisa badlayabilirsin. yani bu sana kalmis birsey. aliexpress'ten birseyler getirtip internet uzerinden ya da daha once arkadas cevrnde filan alan olursa onlara da satabilirsin. gibi gibi

0

bence para kazanma'nın pasif bir yolu çok zordur. çünkü öyle bir şey bilseydim şuan burda ellerimi yorup üç beş kuruş derdine düşmezdim.

0

sorumani toloka youtubewatch anket siteleri gibi yerlerde boş zamanlarımızı geçirerek pasif gelir elde edebiliriz. anket siteleri içlerinde en sıkıcı olanları bence anket linki geliyor fakat başlangıçta sizi eliyorlar. toloka sistemi günlük görevler geliyor sıralama site özellikleri tarzında bunlar karşılığında bir ücret ödeniyor. toloka sistemi şu ana kadar pasif gelir elde edebildiğim tek sistem ödemede zamanında yapılıyor.

0

para kazanmanın pasif yolu yolda para bulmaktır.

0

para kazanmanın pasif bir yolu yoktur bence şimdi bile bir şeyler yazarak para kazanmaya çalışıyoruz öyle bir yöntem varsa söyleyin bizde bilelim.