0

paea kazanmak o kadar degil. yani belli bir emek karsilinda ancsk para kazanabiliyoruz. ama az ama cok... emeginin karsiligini aldiktan sonra belki az ugrastigin bir isten para kazanmissindir, belki biraz zorlamistir. bir de yaptigin iste tecrübe sahibi olursan artik ilk zamanlarda daha kisa zamanda yapiyorsun o isi. mesela grafik tasarim. belli bir sire harcarsin. ilk baslarda musteri gelsin diye ucuz yaparsin. ama yapa yapa, grafik tasarim yapa yapa, ugrasa ugrasa ustalasacagin icin, musterilerinde artik seni tanidigi icin cevresine önerecek ve istedigin parayi da alabileceksin. gibi gibi. yani mesela burayi goz onunde bulundur. buradan kolay para kazanabiliyor musun? tamam para kazaniyorsun ama nasil kazaniyorsun defil mi. cevap yazmak icin bilr gozle bakiyoruz, parmaklarimiz ekranda harflere basiyor. uzatacagiz diye ne soyleyebiliriz diyoruz. ve cevaplardan daha fazla kazanildigini bildigimiz icin mesela daha fazla cevap yazmaya odakliyiz. ve bu cevaplarin bile belki bir ucreti var. kurus kurus ilerlioruz degil mi? kolay kazaniliyormus gibi bu kuruslar sanki..m yani yine bir emek var. emeginin karsiligini almaya calisiyorsun. daha fazla kazanmak icin daha fazla ugrasiyorsun, daha fazla aktif olmaya calisiyorsun bu sefer. yani bir yemegi yaparken bile belli asamalardan geciriyoruz mesela. once bir yikama safhasi oluyor. mesela bezelye. ayikliyorsun kabuklarindan, sonra soyle bir sudan gecirip bu sefer sogan dograyip kavuruyorsun, salca koyuyorsun, bezelyeleri pesine koyup sarartiyorsun ilkten. filan filan. pismis bir yemek haline getirip midene gidene kadar kac yokdan grciyorsa para kazanmak da oyledir. o yuzden kolay yoldan para kazanma deyimi diye birsey yok. olanlarda zaten loto toto rüdvetle filan oluyor yanim

0

para kazanmak o kadsr kolay degildir. bir pars kolay kazsniliyorsa orada haksiz kazanc vardir, haram kazanç vardir, rüşvet vardir.

0

hiçbir zaman kolay para kazanılmamıştır kazanılmayacaktır. internette bile para kazansak bir emek vardır. emeksiz yemek olmaz.

1

para kazanmanın kolay yolu yoktur her kazançta bir risk vardır.

0

sorumani.com a üye olarak kolay para kazanabilirsin.

0

alın teri dökmeden para kazanmak çok zor maalesef