0

piyango bileti, sayisal loto, iddaa gibi sans oyunlari oynsrsan, hirsizlik yapip rüsvet yersen kolay yoldan para kazanabilirsin. ama emeginle oyle kolayca para kazanamiyorsun. bir emegin olacsk ondan sonra kazsnmays baslarsin. :)

0

maalesef ki kolay para kazanma yolu yok. tabii ki eğer ki en kısa yoldan para kazanmak istiyorsanız herhalde milli piyango falan oynanabilir o da tutarsa. artık kolay para kazanmak günümüzde o kadar çok zorlaştı ki en azından bu sitelerde bile gidip sürekli bir şeyler yapmam lazım. sürekli gitmem lazım ve en azından bir ayda falan kazanılıyor.

1

kolay para genellikle, illegal yollardan elde edilen paradır. ama hem bereketi hem hayrı yoktur. o an için kolay kazanılmış gibi görünse de bedeli çoğu zaman ağır olur. benim kazanma anlayışım, emek olmadan, yemek olmaz şeklinde.

1

şans oyunları milli piyango olabilir ancak. onlar da garanti yollar değil zaten bir ihtimal sadece.

bu devirde kolay para kazanmak çok zor ekmek aslanın ağzında değil midesinde.

0

kolay yoldan para kazanmanın yolları olsaydı hemen ona basvururdum ama maalesef emek oolmadan yemek olmuyor once emek etmek gerekir ki karşılığını alasin yoksa kim bu devirde sana bedavadan para verir ki.dilencilik yada hırsızlık yapmak haricinde kolay para kazanilmaz gerçi onlar da emek harcıyor sonuçta dilenci akşama kadar dileniyor h irsizda eve girmek için vakit harcıyor

0

öyle bir yol yok maalesef kardeşim. hırsızlığı yol olarak saymıyoruz tabii ki bu arada. geri kalan her yol azim, çaba, mücadele ve alın terinden geçiyor..