0

ben sorumani haricinde bir sürü para kazandıran uygulamayla uğraştım ve çoğu günde 50 kuruş ile 1 lira arası kazandırıyor. kimse de babasının hayrına para vermez sonuçta. tüm bu kullandığım uygulamalar arasında sorumani en fazla kazandıranı bence. boş oturduğum bir günde 4 lira kazandığım bile oldu. hem bilgi dağarcığımızı geliştirip hem de para kazanıyoruz. bunu yapan başka bir uygulama yok.

0

sitede şu an kazanç etkinliğe bulunmakta bu sayede fazla sevgiler kazanç sağlayabilirsiniz ama kazanç etkinliği olmadığı zamanlarda pek kazanç sağlamak mümkün değil site yönetimi bunun önüne geçmek için kişileri yıldır mamak ve devamlı siteye girmelerini sağlamak için kazanç etkinliğin yapıyorlar ve kişiler sürekli aktif olmaya çalışıyor ben siteden şu ana kadar 150 türk lirasını aldım daha iyi sonuçlar almaya çalışıyorum şunu unutmayın arkadaşlar emek olmadan yemek olmaz derler ya ay bu şekil olur emek vermezseniz bile yemeye alamazsınız sürekli uğraşmanız gerekmez sitede sürekli aktif olmanıza gerek aksi takdirde bir kazanç sağlayamazsınız diye düşünüyorum.

1

eskisine göre kazançların düştüğünü dile getiriyoruz sürekli. ilk zamanlar daha kolaydı. ama artık iki kat kazanç, üç kat kazanç yolu gözler olduk kazancımız biraz daha hareketlensin diye. siteyi eleştiriyoruz bu konuda ama 25 lira ödeme eşiğine gelmeye çalışan arkadaşlara da değinmek istiyorum.

soru sormaya odaklanıyor çoğu ki bunun geliri sabit ve ortada. bir de cevaplamak için cevaplayıp bir kaç kelimeyi zor tamamladıkları için cevapdan aldıkları gelir de düşük oluyor. ayrıca sorudan soruya geçerken, ilgi alanlarına uygun soru ararken konsantre olmak da zorlanıyor ve site bezginlik verebiliyor. bir de sürekli kazancı takip etmek ve yükselmediğini görmek de pek motive edici değil.

bu yüzden belli aralıklarla kazancınızı kontrol etmek, ilgi alanlarınıza uygun kolayca yorum yapabileceğiniz sorulara odaklanarak uzun cevaplar verirseniz kazancınız biraz daha hızlı artacak ve yazma yeteneğiniz daha da gelişecektir.

iki kat kazancı güzel değerlendirmeniz dileğiyle, herkese bol kazançlar.

0

bilmiyorum keske bu kadar zor olmasa ya da odeme talebinin limiti olmasa

0

aslında zor değil, bunu 5 günde yapan da var, üç günde yapan da var. 25 günde yapan da var. benim şu an ki amacım, 25 günde tamamlamak. çünkü sorumaniden toplam 200 küsür para çektim. insanın emeğini karşılıksız bırakmayan bir site. şu anda çok uğraşmak istemiyorum, sorumani de yazı yazmaktan. gerçekten çok fazla vaktim gidiyor. kuruş kuruş ilerlemek çok zor ama yine de bu siteyi seviyorum ve burada zaman geçirmeyi de seviyorum. bir şeyler öğreniyorum bir şeyler yazabiliyorum içimden geldiğince. o yüzden 25 gün her gün 1 tl yaparak para kazanmaya amaçlıyorum. bu miktar çok önemli değil benim için, dediğim gibi bu siteyi çok seviyorum ve burada zaman geçirmek hoşuma gidiyor. bilgiler öğrenmek, soruları cevaplamak hoşuma gidiyor. o yüzden her gün 1 tl kazanarak 25 gün sonunda, 25 tl'ye ulaşmayı hedefliyorum. daha fazla zamanım kalırsa tabii ki sitede daha fazla zaman geçiririm. ama şu anki amacım her gün 1 tl kazanmak. sorumani de yarışmalar olduğu zaman aslında çok iyi kazanç elde ediliyor. yılbaşından beri de şu ana kadar pek bir yarışma olmadı, yarışmaları çok bekledim fakat yapmadılar. ben de biraz girmemeye başladım siteye. ama bundan sonra dediğim gibi her gün gireceğim, bir saat de olsa.. bunun dışında 25 tl yapmak eğer gece gündüz burada takılırsanız 2 gününüzü almaz. ve çok uzun cevaplar vermeniz gerekiyor. harf limiti bitene kadar yazı yazmamız gerekiyor. bu şekilde 25 tl kazanmak çok zor da değil. daha çok yorum sorularına cevap yazın bence, daha çok yorum gerektiren sorulara cevap yazın. mesela senin bu sorun yorum gerektiren bir soru, istediğim şeyleri yazabilirim buraya konuyla alakalı. tabii bunun dışında h ile başlayan erkek isimleri falan filan bu sorular çok da yorum gerektiren sorular değil. hatta can sıkan, zaman kaybettiren sorular. çünkü hiçbir kazancınız olmuyor. sadece yazı yazıp para kazanır, kuruş kazanıyorsunuz yani. erkek isimlerini saysam ne olur, saymazsam ne olur. çok önemli bir soru olduğunu düşünmüyorum. ben genelde kendime genel kültür katacak sorulara ve senin sorduğun gibi, sana yardımcı olmak için yazabileceğim sorulara yöneliyorum. çünkü bu sorulara uzun cevap yazmak daha mümkün oluyor. kısa cevap gerçekten hiçbir kazanç getirmiyor. 2 kuruş üç kuruş ile ilerlemiyor. burada yarışma olduğu zaman ben 140 lira kazanmıştım 15 gün içerisinde.

0

saman altında iğne armaya benziyor sanki gıdım gıdım kuruş veriyor onun için 25 yapmak için çok çalışmak lazım çok

0

çok kısa bir sürede yapamıyorsunuz biraz veya bir kaç gün beklemeniz gerekiyor günlük bir kota koyarsanız yaparsınız aslında. genellikle daha sık ve hızlı yapan insanlar da oluyor gerçi iki gün veya üç günde bu mevlaya ulaşanlar artık sitede hiç çıkmıyorlar herhalde bilemiyorum ben 5 günde bu tutara ulaşabiliyorum ancak kendinize günlük bir kota koyupta ona göre yaparsanız aslnds bu şekile kazanç sağlayabilirsiniz birde hızlı yazmak ve cevap vermek gerekiyor. bazı sorular da cevap verecek gibi olmuyor gerçi bu bakımdan zor oluyor kazanç sağlaması.