0

benim ailem hayatta olmasaydı bunu düşünebilirdim.çünkü tek çocuğum ve artık tek kalmak istemiyorum derdim.hayatımda biri olduğunda onunla aynı evi paylaşabilirdim.ama ailem hayatta ve onlarla yaşıyorum.ben de böyle tercih ediyorum.

0

hiç uygun değildir bence bizim sülalemizde ve ahiretimiz de genel isim olarak genellikle bu kurallar geçmektedir ve bu kurallardan evlenmediğini sürece sevgiliniz olan kişi ile evlenebilir dokunmayacak aynı evde bulunmayacak sınırdır ardarda aileler onayladıktan sonra nikahlandı insanız veya nişan gibi yüzük taktı sanız bundan sonra istediğini yapabilirsin iz bilmiyorum diğer ailelerde de bu durum değişebilir mi ama bizim ailemizde bu şekildedir ve bu şekilde devam etmektedir.

0

evlenmeden önce sevgilimle aynı evde yasamak istemem hem dini acıdan günah bir durum hem de beraber yaşadığın zaman her şeyi tüketmiş oluyorsun evlendikten sonraya bir şey kalmıyor insanlar daha çabuk birbirinden soğuyup kolay vazgeçebiliyor böyle bir durumda

0

şimdi bu konu herkese göre değişir kimi normal karşılar benim de onlara yorum yapma gibi bir hakkım yok. ben kalmazdım, kalmadım da. bana göre yanlış bir durum. geleneklerime ve göreneklerime aykırı bir durum. bu durumu normal karşılayamam bu yüzden kalmam ben.

0

eğer onun ailesi de bir şey demeyecekse ve o da buna razıysa yaşarım