0

paramı en çok neye ihtiyacım varsa ona harcıyorum. daha çok saç bakım ürünlerime gidiyor. ama bu ara biraz kıstım ve biriktirmeye bıraktım. onun dışında bir arkadaşım çağırırsa diye kenarda biraz tutuyorum yemeğe tatlıya falan kullanıyorum bir de..

0

genel olarak paramı en çok yiyecek, içecek ve kırtasiye masraflarına harcıyorum. öğrenciyim, okulda her gün düzenli olarak yemek yemek durumunda kalıyorum, ayrıca kırtasiye ihtiyaçlarımda çok fazla oluyor.

0

paramı daha çok kıyafete ve ayakkabıya harcarım elime yeterki para düşsün hepsini kıyafete veriyorum kendimi tutamıyorum

-1

ben paramı en çok kafeye harcıyorum çok fazla dışarı çıkıyoruz malum fiyatlar pahalı artı çıkışta nargile çay kahve yemek derken hesap bayağı kabarıyor bu arada alışveriş yapmayı çok seviyorum ama kafeye gittiği kadar gitmiyor alışverişe yaptığım harcamalar

0

paramı daha çok ihtiyaçlarımı karşılamak için kullanıyorum. yani giyim olsun kozmetik ürünleri oldum bu tür şeylere harcama yaparım. aynı zaman da kitap ihtiyaçlarımı da karşılarım param odupu zamana kitap almayı ve okumayı çok severim ve kitaba verdiğim paraya da üzülmem açıkcası bana yarar fayda sağladığını düşündüğüm için. keyif alırım kitap okurken bu sebepten de kitap almayı giyim kozmetik ayakkabı türü eşyalar almayı severim. yani ihtiyaçlarımı genellikle bu şekilde karşılarım.

0

canımdan can gitsede ,ellerim titreyerek hergün sıgara alıyorum değiştirmek istediğim tek bağımlılık:(

0

para harcamalarım da şuan en çok kira var. bundan sonra faturalar geliyor. tabii bunları katmıyorsak yeme içme alışverişi baya üst sıralarda özellikle artan fiyatlardan sonra. bunları da katmazsak zaten geriye para kalmıyor genelde.

1

paramı en çok sigaraya harcıyorum. hem kendime, hem de sağlığıma yazık etsem de bağımlılık çok kötü bırakamıyorum. o yüzden en çok param sigaraya gidiyor malesef.

0

ben paramı en çok kitaplara harcıyorum. malum kitaplarda pahalı. biliyorsunuz.