1

cevabınız ne kadar uzun olursa kazancınız da o oranda artar. yani karakter sayısıyla ilgili kazancınız. yorum sorularında istediğiniz gibi yazabilirsiniz elbette ama bazı soruların cevabı çok net. bunu da gereksiz uzatmak okuyucuyu sıkacaktır ve asıl cevabı önemsizleştirecektir bana göre.

bir de inceleme yapıldığını bilmeyen ya da önemsemeyen arkadaşlar sadece harflere basarak kazanç elde edeceklerini sanıyorlar ki bu büyük bir yanılgı. konudan bir kaç cümle bahsedip akabinde yine gereksiz kelime ve cümlelerle cevap kısmını dolduranlar var ki bu diğer kullanıcıları ve yönetimi aptal yerine koymaktan başka bir şey değil. yapmayın!

1

bu sitedeki sorulara uzun yorumlar yazdığımızda ekstra bir özelliği sadece birkaç kuruşun fazla olmasıdır o da yani soruya yorum attığımız zaman kendimize özgün ve gerçekten soru ile alakalı şeyler yazmamız gerekir daha fazla kazanmak için yorumu uzatmak ve alakasız şeyler katmak bence iyi bir fikir değildir sadece soruya göre ve kendimize özgün cevapları yazakta çok kazanırız.