0

ben bilgisayar üzerinden takılıyorum bu site çok nadir oluyor yanlış yazdığım ama ara sıra da boşluk bırakmayı unutuyorum onun için zaman kaybediyorum o sıkıntı oluyor biraz ama yapacak bir şey yok sonuçta o kadar hızlı yazmanın bedeli budur :d.

1

evet oluyor. ne yazık ki düzeltme imkanı da yok bu nedenle kalıyor öyle. ufak tefek yazım hataları oluyor zaten genelde. daha yanıltıcı şeyler olduğunda site siler onun için çok da dert ettiğim bir durum olmadı. siz de dert etmeyin.

0

yeni katildigim için şuana kadar öyle bir yanlışım olmadı diyebilirim. ama ileride de olmayacagi anlamins grlemz tabim illa ki yapariz

0

bir kez kelime hatası yaptığım oldu, onun haricinde imla ve yazım kurallarına dikkat ediyorum elimden geldiğince.

1

aynen arada oluyor yanlış yazdığım maalesef.

0

zaten kacirmism yarıştı gece başlaması hicde iyi değil gerçekten ya

0

çok fazla oluyor bazen son dakika fark ediyorum ve düzeltiyorum bazen de farkında olmadan gönderiyorum sonra okuyunca fark ediyorum ama iş işten geçmiş oluyor tabii.

0

evet ya benim oldu valla düzeltme şansın da olmuyor öylece bakakalıyorsun ne yazık ki

0

bazen yanlış yazdığım,harf atladığım oluyor tabi.

0

vallla yarışmada adım üst sıralarda görünsün diye çok yanlış yazıyorum ben yazana kadar millet soruya 5. cevsbı veriyor.

0

cok oluyoe hemde cok... ilk bes surekli degisiyor vd ilk beste kalacagim diye cok yanlis yaziyorum

0

pek nadir yanlış yazdım oluyor ama genelde nokta virgül gibi işaretleri unutuyorum düzyazı gibi takır takır yazıyorum maalesef :))