0

ben bu siteden defalarca odememi aldim kardesim. suana kadar 431 tl küsürlü bir para cektim. suanda da kazanc hanemde de 28 tl para var. bunu biraz arttirip oyle cekmeyi planliyorum. toplu alinca daha guzel oluyor.

0

hayır daha alamadım çünkü daha 25 tl yapamadım ama benim arkadaşım iki defa aldı parasını

1

sorumani sitesinden 2 ödeme aldım. üçünü ödemede bu hafta pazartesi günü talep ettim. ama cuma hesabıma yatmadı herhalde 3 talebim daha incelemede muhtemelen pazartesi ya da salı günü yatırılır diye düşünüyorum.

0

henuz almadim daha.. daha yeniyim baska nerden para kazanilir

0

henüz yeni üye oldum para alamadım limite ulaşamadım ama paramı çekmeyi dört gözle bekliyorum inşallah bir an önce biriktirip alabilirim paramı ödemenin üç gün içinde yapılması çok iyi olmuş çünkü bazı siteler diğer ayın başına ödeme yaparız diyorlar ya da hiç tarih belirtmiyorlar ne zaman çıkarsa şansına uygulama güvenilir gibi bir çok kişi ödeme aldım diyor

0

bugüne kadar bir kere ödeme aldım buradan ve bir kaç gün içinde yattı bu site hem güvenilir hemde kazançlı bir site herkese öneririm.ödemede de hiç bir sıkıntı yaşamadım .

0

sorumani sitesinden şuana kadar defalarca ödeme aldım. hemde ben siteye çok güvendiğim için öyle 25 tl yapıp çekmedim çoğu zaman. 100 tl nin üstünde odem taleplerin de bulunduğum oldu ve bazen bir gün içinde hesabıma yattığı bile oldu. bazı zamanlar da süre bir az uzadı 3 günü geçtiği falan oldu ama bir kere bile sormadım sorumani hani benim param nerde diye çünkü yatiracaklarindan hiç şüphe etmedim vardır bir sebebi dedim ve bekledim. beni de hiç bir zaman yanıltmadılar. bu güne kadar ödeme konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım ve hep kuruşu kuruşuna aldım ödemelerimi. bu konuda sorumaniye sonsuz güvenebilirsiniz.

0

evet kardesim. ben aldim. defalarca hem de. sorumani sitesine bu konuda guvrnebilirsin. odemeni 3 ''iş'' gunu icinde yapiyorlar. bazen dorduncu gune sarkiyor ama o da odeme talebinde bulunan kisileri incelemeye aldiklari icin, ve birkac kisi bir arada verince sıkısıyor ister istemez. o yuzden dorduncu gune sarkabiliyor bazen

0

limite ulaşmak için uğraşıyorum. üyelik açalı 40 dakika oldu. 38 kuruş kazanmışım. yani dakika başı 1 kuruşa falan tekabül ediyor. bence bu zamana göre yetersiz bir kazanç, ama şu anlık benim için idare eder.

0

hayır daha almadım. 2 gündür üyeyim ve para alma limitine ulaşabilmek için uğraşıyorum. alan varmış sanırım ama kesin bir bilgim yok bu konuda.