0

hayır çekmedim. şu an 25 tl'lik limiti aşmaya çalışıyorum. herhalde bu şekilde giderse 4-5 güne anca aşarım limiti. referans linkini kullanmayı hiç düşünmedim.

0

daha çekmedim sınırı bekliyorum bunun için referans linkimi de paylaşmayı düşünüyorum

0

evet daha önce bir kaç kez çektim bu siteden para ve çokta memnunum soru mani sitesi hızır gibi yetişti doğrusu. kullanışlı kolay emek verdikçe para kazandığınız güvenilir bir site kendisi kuşkunuz olmasın en fazla 3 iş günü içerisinde paranız hesabınız da oluyor. önce inceleme yapılıyor hesabınız da herhangi bir kopya içerik var mı varsa uyarı geliyor eğer yoksa paranız kısa süre içerisinde banka hesabınız da soluyor gerçekten kaliteli kullanışlı ve faydalı bir site soru mani sitesi.

0

ben üç kere ödeme aldım sorumaniden ve bu üç ödemenin de hepsi neredeyse bir ay içinde oldu. daha sonrasında bir ay kadar siteye neredeyse hiç giremedim çünkü yeni işe başlamıştım ve alışma sürecinde biraz zorlandım açıkçası ve siteyi de ihmal ettim. ama yakın zaman da tekrar aktif olmaya başladım ilk zamanlarda ki kadar sürekli aktif olamıyorum malum iş güç fakat boş vakitlerimin hepsini burada değerlendiriyorum. kısa bir süre de neredeyse yeni ödeme alacak kadar kazanç sağladım diyebilirim. bu da bana bir ek gelir kapısı gibi bir şey oldu. en azından elime fazladan üç beş kuruş geçecek ve bende bir liranın bile değeri çokken günde en az bir iki lira yapmaya karar verdim. eğer ödeme almadıysanız hiç kuşkunuz olmasın ki kurallara uyduğunuz sürece ödemeniz hemen yapılıyor. bunun tek örneği de ben değilim ilk zamanlar takip ettiğim bir çok arkadaşım bir çok kez ödeme aldılar. hele ki yarışma zamanlarında buralar şenlik havasına dönüyor. tabii yarışma olursa benim sıralamaya girmem neredeyse imkansız çünkü yarışma da rakipler baya dişli oluyorlar ve bir saatin bile büyük önemi oluyor ben günde sadece bir iki saat aktif oluyorum oysa ki. ama iki kat kazanç olsa iyi bir kazanç sağlarız diye düşünüyorum.

0

evet çektim. hem de defalarca para çektim ben bu siteden para. güzel bir kazanç kapısı olabilir aslında sürekli aktif olunduğunda.