1

yani şu anda buradaki yorumlara baktığıma göre ödeme talebi oluşturduktan sonra 3 iş günü içinde yatırılır diye yorumlar var ama ben ilk ödeme talebinde bulunduğum zaman cuma günü bulunmuştum hafta sonu girdi araya çarşamba günü hesabıma geldi. yani ilk ödemem 4 günde hesabıma yatırıldı 2 öde memde yine pazartesi talep ettim. cuma günü akşama doğru hesabıma yatırıldı yani hemen 5 iş günü içinde ama 3 ödeme talep ettim bu hafta 5 gün iş gününde de yatırılmadı yani normalde 3 iş günü diyorlar bazen demek ki gecike biliyor. ama yorumlara baktığıma göre hiç kimsenin bu kadar gecikmediğini görüyorum demek ya talepler çok olduğundan dolayı belki gecikmiş olabilir diye düşünüyorum.

0

hayır daha önce hiç çekim talebinde bulunmadım.

0

evet ben 25 tl çekim talebinde bulunmuştum. 2 gün içerisinde hesabıma parayı aktarmıştı sorumani ekibi. bu konuda herhangi bir güven problemi yaşamanıza gerek yok. paranız hesabınıza aktarılıyor eğer vermiş olduğunuz cevaplar da herhangi bir problem yoksa.

0

3 kere para çekim talebinde bulundum. üçünde de param ertesi gun hesabima yatti.

1

yeniyim henüz hiç çekmedim buraya vakit ayırmaya çalışacam

0

evet ben tam 30 tl çekim aldım. para alan çok arkadaşlarımız var.

0

hayır ben daha yeni kayıtlı bir kullanıcı olduğum için ödeme limitine ulaşamadım ama alan arkadaşlara sordum 130 lira alanda varmış.

1

evet tek seferde 66 lira ödeme almıştım, ödeme hemen yapıldı sorunsuz. keşke ödevler-sunumlar-sınavlar bi bitse de tekrar sorumaniye vakit ayırabilsem yine. özledim bu ortamı, birkaç gündür giremiyorum fazla. bir de her giriş yaparken e posta şifre girmek de çok vakit kaybı yapıyor, o da olmasa yine arada bi 5-10 dakika uğrarım, ama onu bile yapamıyorum işte bu aralar. @sorumani duy sesimizi :)

0

merhaba bu soru sorulmaninin ne kadar gerçekçi olacağını gösterecek ben henüz bugün başlamış toy bir üyedeyim çılgınlar gibi soru cevaplıyorum 1.40tl em var daha çekmedim 25 tl olduğunda çekmeyi düşünüyorum

0

henüz yeniyimmm inşallah hedefime ulaşırım

0

güzel soru :) yeni uye oldugumdan henuz hedefe ulasamadım.. bakalım kaç kişi almış parasını

0

hayır yeni uye oldum inşallah kazanc saglayacam

1

evet ilk 25 tl kazancım kesintisiz yattı hesabıma.

1

ben ilk defa pazar günü talepte bulundum. bugün yarın yatar sanırım.