0

yani kendi doğum günümde hiçbir şey yapmıyorum açıkcası kutlamıyorum o yüzden hiçbir şey yapmak istemiyorum yani bazen hatırlayan bile olmuyor yüzden hiç güzel bir gün olarak geçmiyor benim için ama başka başka arkadaşlarımın gittiğin zaman yani onları eğlenerek kutlama olaylarına katılıyorum onlar için bir şeyler yapmayı seviyorum mesela kendim için hiçbir şey yapmıyorum

0

değer verdiğim insanlarla ailemle sevdiklerinle beraber olmak isterim doğum günümde

0

kendi doğum günümde birşey yapmam yani kendimle alakalı birşey yapmam başka arkadaşların doğum günleri olduğu zqma arkadaşlarla toplanıp sürpriz kutlama yaparız aynı şekilde arkadaşlarımda doğum günlerimde bana öyle yaparlar. ama ben özel olarak birşey yaparım diyemem küçükken kutlarım tabi ama büyüdükçe ne kadar saçma olduğunu düşündüm bu sebepten kutlamıyorum kimseden de hatırlanmak dışında birşey beklemiyorum açıkcası.

0

yakın arkadaslarimla vakit gecirmeyi severim gezmeyi eglenmeyi bowling lunapark gibi yerlere gitmekten hoslanirim veya gider piknik yapariz bisiklete bineriz vaktimizin dolu dolu eglenceli gectigi aktiviteler keyif verir bana.

0

doğum günümü genellikle eşim kutlar öyle çok abartılacak şekilde kutlamaz bir pasta alır o kadar bu da bana yeter almasa da olur. sevgisini gösterdin yeteri. bir de kimisinin durumu yok yani herkes abartacak şekilde kutlayamıyor. ben genellikle kutlarım eşimin de kardeşimin de fark etmez. kutlamaya özen gösteririm. seviyorum insanları mutlu etmeyi birinin seni hatırlaması çok güzel. doğum günümde sevdiklerim yanımda olsun bu bana yeter.

0

benim doğum günüm kimse kutlamıyor ben de kutlamıyorum aslında benim doğum günümün kutlanmasını isterim ve birinin bana sürpriz yapıp doğum günümü kutlasın isterim ama kimse kutlamıyor artık yaşlandık demek.