0

evet çok şükür öyle arkadaşlarım var. hepsi olmasa da bir kısmı enazından kötü günlerim de bana desem olaçuyorlar ve aynı şekilde bende onlara. insan ihtiyacı olduğu zaman yanında birisi olsun istiyor onunla dertleşmek konuşmak paylaşmak istiyor sıkıntılarını sorunlarını anlatmak istiyor. aynı zaman da mutluluklarıöı da paylaşmayı isterim tabiki.

0

benim yanımda öyle biri var ki kötü günümdede iyi günümde her günümde yanımda olur. sevdiğim kadın benimle kötü günümde hep yanımda oldu. çünkü biz iyi günde kötü günde birbirimizin yanında olacağımıza söz verdik.

0

evet en kötü zamanımda yanımda olan birçok insan var.zaten en doğrusuda budur.kötü zamanda yanınızda olan insanların kıymetlerini gerçekten anlamalıyız.

0

o konuda gerçekten çok şanslıyım çok şükür benim arkadaşlarım her zaman benim yanımda olmuşlardır, iyi gününde de kötü gününde de, menfaatçi arkadaşlarım da vardı ama en çok kötü günümde yanımda olan arkadaşlarım daha çok da zaten ailem her zaman benim yanımda olmuştur. ama arkadaşlarım da aynı şekilde yanımda olmuştur. evlendim gene de arkadaşlarımla görüşürüm ,aramız çok iyidir ben de onların her zaman kötü günlerinde, iyi günlerinde yanında oldum. bu hayatta zaten her şey karşılıklıdır yani dediğim gibi o konuda gerçekten çok şanslıyım kendimi öyle bir arkadaşlar edinebildim.

0

evet çok şükür ki kötü günde yanımda olacak bir çok insan var. başta ablam ve eniştem olmak üzeri arkadaşlarım,manevi abilerim var. her zaman yanımda oldular ve her zaman da olacaklarına eminim

0

kötü günde yanında olacak insan veya insanları bulmak gerçekten çok güç. çok ağır ve kötü günler yaşamadım ama çevremdeki insanlara daima güvenirim. arkadaş biriktirmekten çok dost biriktirmek önemlidir bu hayatta. dost da öyle kolay bulunmuyor ha diyince dost olunmuyor. dostluk için ödenmiş bedel ve çekilen fedakarlıklar olması gerekiyor.