0

komşuların neyi merak ettiğine bağlı bu sorunun cevabı biraz da. ama anladığım kadarıyla soru şu maksatla sorulmuş komşularımız eğer bizim ile ilgili olarak dışarıdan bir şeyler duyduysa ve bu konuda tedirgin olmuşlarsa ya da bizden uzun süre haber alamayıp bizi bir yerlerde göremedi isailor yakınlarında göremedi iseler işte bu noktadaki meraklarını konuşarak durumu izah ederek hatta komşularımıza keşke dışarıdan duyduğunuzda değil de gelip bizimle konuş saydınız şeklinde iletişim kurarak giderebiliriz bir diğeri noktasında da ya evden çıkmadan komşularımıza haber vermemiz gerekir veyahutta cep telefonumuzdan ulaşamıyorlar sa geldiğimiz zaman zaten haberleri olur.

0

kimsenin merakını gidermek gibi bir lüksüm yok sonuçta öyle bir mecburiyetim de yok hiçbir şey yapmam yani açıklamada yapmam açıklayacak durumda ortaya koymamyani meraklı olan kendini kendi kendini çatlatır merak yapmasın onlarda milletın derdı onları germesin

0

komşular ya da çevre hiç kimsenin merakını gidermek zorunda değiliz. çok gidermek istiyorsanız ulu orta özelinizi dökebilirsiniz. eğer ki bundan rahatsız olmayacaksanız. ama kapı gıcırtısını bile merak eden komşular için yapacak pek bir şey yoktur.

0

yaptığımız şeyleri insanlara bildirmek zorunda değiliz. onlarda herkesin ne yaptığını merak etmesin. ediyorlarsa da etmeye devam etsinler. eksik kalsınlar.

0

ben eğer soruyu yanlış anlamadıysam; merak etmesinler efendim ediyorlarsa meraklarından bırakın çatlasınlar derdim.