0

acaip şekilde bağımlılık yapıyor ve para vermeleride de bu işte çok payı var

0

bağımlı oluyorum yavaş yavaş,gecenin bir köründe uyanıp cevap vermek için teli kurcaladığım oldu.telin şarjı bitecek diye bazen korkuyorum.işe giderken yolda vaktimi burada geçirmeyi seviyorum da.başarılarınızın devamını dilerim.

0

evet yapıyor insan burayı ailesi gibi hissediyor.

0

site içinde takılırken yeni farklı bilgiler öğreniyoruz ve bunu beni çok mutlu etti

0

evet yapıyo diğer sitelerde hiç bir fayda yok çok saçmalar

1

evet yapıyor. çünkü diğer siteler gibi gereksiz bir site değil. saygı çerçevesi içinde bilgi alış verişi yapıyoruz yeni şeyler öğreniyoruz. ben çok memnunum, bağımlılık yapmasından da şikayetçi değilim.

0

sorumani sadece para amacıyla başladım ama soru sormak ve cevaplamak aslında bir şeyle ilgili olmak iyi geldi hem bir şeyler öğreniyorum hem de merak ettiğim şeyleri sorabiliyorum çok güzel bir site olmuş ilk defa böyle bir siteyle karşılaştım.

0

tabikide bağlımlılık yapıyor . hergün burara takılıyorum ve çok eğlenceli vakit geçiriyorum .

0

evet yaptı,paraya ihtiyacım olduğu için internette gezerken gördüm bu siteyi ve insan ister istemez soru sormak soru cevaplamak istiyor allah herkesin gönlüne göre versin inşallah çabalarımız boşa gitmez siteyi kurandan da allah razı olsun :)

0

evet bence bağımlılık yapıyor ben bağımlısı oldum eşim telefonu bırak artık dio tamam diyorum gene birakamiyorum ben para kazanıyorum sonuçta hemde egleniyoruz bütün gün evdeyim yani bağımlısı oldum buranın burda kalmayı düşünüyorum ve kurallarada uyuyorm

0

sormani bende bağımlılık yaptı. sürekli birşeyler sorup öğrenmek istiyorum. gelen cevapları merak edip sık sık acaba cevap veren var mı diye kontrol etmekten kendimi alı koyamıyoruz. sürekli soruları kontrol edip bildiğim cevap varmı diye bütün soruları okuyup kördüğüm sırlarda da merak ettiklerimin içini açıp okuyorum. meraklı bir kişiliğe sahip olduğum için sormani sitesi bende bağımlılık yaptı diğer uygulamalarını boşladım bu sepetten dolayı.

0

sorumani bağımlılık yaptı. dün üye oldum. kardeşim sağolsun bir yerde görmüş tavsiye etti. inceledik biz de hemen. sonra kullandıkça çok hoşuma gitti. daha önce buna benzer bir sitede soru cevap tarzı bir şeyler yapıp para kazanıyordum.
şimdi burada olurum artık.
şimdilik hedefim günde 10 tl kazanç yapabilmek
sonra zamanla seviyem artarsa daha çok kazanç elde edeceğimi düşünüyorum.
hadi hayırlısı bakalım her şey kısmet nasip işi

0

vallahi ben sorumaniye katıldığımdan beri medyayı hiç bakmadım desem abartmış olmam kesinlikle ben de çok bağımlılık yaptı hiç çıkmıyorum içinden :)))

0

hem de nasıl ya... artık sosyal medya hesaplarıma bakmıyorum biliyor musun :)

0

evet yapıyor valla aklım sürekli burada. :

1

ee biraz yapıyor sürekli gireyim de biraz daha soru cevaplayım diye düşünüyorum. sıkılmadan vakit geçiriyorum çoğu zaman.

1

evet bağımlılık yapar ama bir süre sonra sıklabilirsiniz . çünkü çük yoğunlaşıyorsunuz

1

evet yapıyor dün üye oldum çıkamıyorum sayfadan.