0

tatli krzim tuttugu an solugu ya markette yada tatlicida alirim . bol bolda yerim kimsede engel.olamaz ama tabi hersey dozunda guzell fazlasi oldukca zarardr.

0

çok nadir tatlı krizlerine girdiğim zamanlar olabiliyor ama sırf onun için çıkıp dışarı tatlı almaya gitmiyorum. sadece dışarıdaysam alırım. olmadı geçmesini bekliyorum. zaten bir süre sonra da unutuyorum.

0

ne tatlı krizine girdiğimiz zamanlar muhakkak oluyor .herkesin o yüzden direkt girdiğim zaman evde tatlı bir şey varsa tatlı bir şeyler yerim .yoksa da çikolataya gönderip çikolata falan yedim sonra ben kendime herhangi bir pasta ya da tatlı çeşidi yapar tatlı krizini gideririm.

0

evet bazen girdiğim olur özellikle öukulata krizlerim olur belli dönemler de. bazen dayanamam hemen gidip alırım gecegeç saatte olsa bakkal açıksa giderim ve mutlaka alırım. tatlı krizi de yaşadığım olur aslında tatlıyla çok aram yok ama bazı tatlılar bayılırım keşke olsa da yesek dediğim olur pasta gibi büsküv0lü kek gibi o tür tatlılar daha çok. çok şekerli tatlıları pek sevemiyorum çünkü. evet canım çekerse yaparım bir şekilde veya gider alırım

0

hayır öyle bi sorunum yok genelde tuzlu şeyleri daha çok severim ama arada tatlı şeylerde yerim tabii ama etrafımdaki çoğu insan çikolata diye ölür bitter çikolatayıda hiç sevmem nasıl seviyolar anlamıyorum

0

evet tatlı krizine giriyorum çokkk fazla . bu tür durumlardan çikolata gibi zararlı şeylerden kaçınmak için evde kendime bir karışım hazırlıyorum göz kararı kakaosu yoğun olsun diye bol kakao ve tatlı da olsun diye bal ve tahin katıyorum .. ekmek üstüne sürüp yanına da çay içiyorum nefis oluyor . sürülebilir çikolata işte.

0

canım bazen şekerli şeyler istiyor ama bunun nedeninin günlük hayatta hiç şeker tüketmediğim için olabileceğini düşünüyorum . çünkü enerji ihtiyacı için vücuda kolay yakılabilen şekerin de girmesi lazım ki yediğimiz yiyecek yağ olarak depolansın yoksa şeker yemezsek eğer vücut mecburen yağ yakmaya falan başlar mazallah. ama ben genelde tatlı sevmem midemi çok yakıyor ve şekerim falan yükseliyor herhalde bu da baş ağrısı falan yapıyor

1

tatlı krizi bende sık sık oluyor. tatlı birşey yemeden kendime gelemiyorum. genellikle bakkaldan veya marketten eti tutku ve bir de şeftali aromalı meyve suyu alıyorum. beni baya bir rahatlatıyor.