0

benim bir arkadasim onceden kopya icerik urettigi icin banlanmisti siteden ama sonrasindada dersini cikarip siteye geri dondu ve iyi kazanclar elde edebildi. ben hic banlanmadim bu da ilk hesabim. ilk defa da odeme talebi verecegim bugun diye dusunuyorum allah'in izniyle. bakalim eger site parayi yatiriyorsa ben bu siteye cok fena zaman harcarim birakirim isi gucu takilirim bu sitede sonucta sadece insanlarin size sordugu sorulara cevap veriyorsunuz ve bilgi ogreniyorsunuz ayni zamanda da 3-5 kurus para kazanabiliyorsunuz. ben sahsen siteye resmen asık oldum cok guzel bir site cok hosuma gitti insallah kapanmaz veya basina kotu bir sey gelmezde herkes guzel ve iyi bir sekilde kazanclarini elde edebilir.

0

ben bu sitede hiç banlamadım ama burada bana olan arkadaşlarım var. hani normalde kopya içerik oluşturduklarını zannetmiyorum ama sorun var. ne o şekil demişler normalde ben zaten burada zor bu sorunun sorulmasına çok karşıyım o da bu sefer google'dan bakıldı mı kopya içerik olduğunu söylüyorlar ondan dolayı ben öyle zor sorulara cevap vermiyorum. araştırıyorum ne yalan söyleyeyim bana göre özetlemek de kopya içerik oluşturmak demek ve bu zamana kadar hiçbir şekilde uyarı almadım yani uyarı almadığıma göre demek ki kopya içerik oluşturuyorum zaten oluşturmuyor da böyle fikrimiz suna bileceğim soruları daha çok cevaplamayı seviyorum be helal olduğunu düşünüyorum kendi mantığımla ve düşüncelerimle ben bu soruları cevapladım dediğim gibi bu sitede hiçbir şekilde banlanmadım ve banlanan arkadaşlarım oldu sağlık olsun yapacak bir şey yok gene hesap açıp buradalar yani gerçi ben bu sitede fazla giremiyorum daha doğrusu hiçbir siteye giremiyorum ama gene de bir şeyler yapmaya çalışıyorum.

0

bende başka hesabimdan banlanmistim ama ilk başlarda kopyala yapmıştım o yüzden olmuştu. ama hatamdan ders çıkardım ve iki kuruş para kazanmak için yine buradayım ben .

0

ben hiç banlanmadım mesela allaha şükürler olsun inşallahta banlanmam...

0

evet var. ben varim mesela. benim gibi birkaç kisi daha var sitede banlanip geri gelen. takiliyoruz iste. kazandigimiz 3-5 kurusun pesindeyiz, onun icin tekrar uye olduk.

1

sitede öncesinde banlanıp sonra tekrar dönenler var bildiğim kadarıyla. kimisi bu hatalarından ders çıkarırken kimisi de tüm uyarılara rağmen devam ediyor bildiğini okumaya. site kurallarına uyulduğu sürece tekrar dönmelerinde bir sıkıntı yok elbette.

0

evet neden olmasın kurallara uymayan herkes banlanıyor burda . dikkat etmek gerekir kopya içerikten uzak durmak gerekir.