0

suriyelilerle maalesef komşuluk yapmadım. sadece çalıştığım yerde suriyeli vardı. ya iyi bir insan rahatsız diye bir şey yok sadece bir şey de olabilir dedi olabilir. sadece benim suriyeliler şu konuda sevmiyorum benim askerim gidip askerlik yapıyorsa onların erkekleri de askerlik yapması lazım zaten adaletsiz bir ülkede yaşıyoruz. hani kaç tane şehit verdik onlar da gidip ne de olsa türkiye vatandaşı olmuşlar askerlik yapabilirler ama işte başımızda ki insan hiçbir şekilde umurunda değil ama gene de ona oy veriyorlar yapacak bir şey yok ama dediğim gibi fazla uzatmak istemiyorum suriyeliler de konuştuk falan yapmadim.

0

hayır suriyelilerle hiç komşuluk yapmadım ve yapmayı da istemiyorum suriyelileri genel olarak sevmiyorum onlardan nefret ediyorum artık.

0

hayır hiç konuşmadım ve hiç halakam bile olmaz çünkü onlar pis biri oldukları ve kendi ülkesini satan birile nasıl diyoluk kurabilir bi insan türkiye gelmiş biri herşeyi batırdılar bizim türk halkımızın kimse bu kişileri istemiyor burda

0

hayir, hic komsuluk yasamadim. genellemek istemem tabi suriyelileri. ama cogunlugu pis oluyor. daha dogrusu araplarin %80 i oyle. o yuzden kesin birsey diyrmem yani bu konuda.

1

komşuluk yapmadım fakat dedemlerin oturduğu binanın karşısındaki binada oturuyorlardı. perdeleri hiç kapatmadıkları için balkonda otururken falan çok rahat görüyorduk. benim gördüklerim yaklaşık 15 kişi yaşıyordu aynı ev içerisinde. kesinlikle aşırı pislerdi. şiddet olabiliyordu. görgüsüz davranıyorlardı. evin içerisinde koltuk toktu yerlerde hep minderler vardı. zaten başka türlü o eve sığmaları imkansız oluyordu. balkonları tamamen çöplük gibiydi pis dağınık ve olabildiğince hurda tarzı işe yaramaz çöplerle doluydu. kendilerinden ciddi anlamda irite oluyorduk.

1

evet suriyeliler komşuluk yaptım ve şu anda suriyelilerden 3 tane ev bizim oturduğumuzun sokağında var hatta bir evde karşımızda var gerçekten suriyelilerin ne kadar çok gelen gideni var yani hiç kapıların sesini durmuyor saat bazen bir buçukta bile kapıları çalınıyor sanki bütün suriyeliler akrabadır ama bizim komşularımız çok iyi insanlardır onlar da pek fazla rahatsız değilim sadece çok gelen gidenler var ve kapı seslerinden rahatsız oluyoruz.