0

eskiden bütün mahalleli birbirini tanırdı. kadınlar toplanıp yemek yaparlardı. herkes birbiriyle samimiydi. şimdi koca koca binalarda bir kişiyi tanımadan oturuyoruz. en fazla rastlaşınca selamlaşıyoruz o kadar.

0

eskisi gibi değil ya şimdi toplasan on kişinin adını biliyorum

0

bırakın komşuluğu insanlık bitmiş bi zamanda nerde komşuluk demiyorum nerde insanlık diyorum

0

sadece apartmanda değil mahalledede bitti her kendi derdine düştü mal mülk sevdası kopardı herkesi o izlediğimiz diziler aslinda hayatımızda arayışlara yol açtı herkes ayrı kafada modernite adında bi illet girdi hayatımıza girdi herkesi aldı götürdü

0

toki de oturuyorum ve komşularımız ile aramız gayet iyi

0

kesinlikle evet hele ki büyük şehirlerde güven yok

1

benim ailem apartmanda kalıyor , hala orda normal mahalle gibi komşuluk devam ediyor , her ne kadar mahalle gibi olmasa da :))

0

benim oturduğum apartman 5 katlı bende 5nci katta oturuyorum yani bı yan komsumla samimiyet diğerleriyle merhaba merhaba yani genellikle insanlarla fazla muhatap olmayı sevmem fazla samimidir kavga çıkarıyor gerçekten onun için gerek duymuyorum kapım kapalıdır evimde otururum o kadar yani

0

konuşulan bittiğine inanmıyorum fakat komşuluk çok değiştin ben bu durumdan çok şikayetçiyim eski günler nerede o eski bayramlar :):)