0

herkes bırakıcak kaçağa dönücek olacak olan bu

1

ben bir sigara tiryakisi olarak, bu zamdan çok rahatsız oldum haklı olarak. yani tiryaki insan her türlü içer. bunu zam yaparak, önleyemezler. devlet seminerler düzenlese, yani ne bileyim zam yapacağına önlemeye ve bilinçlendirmeye yönelik farklı etkinlikler düzenlese daha mantıklı olur bana göre .

0

umarım sigara ve tüm tekel ürünlerine dahaçok zam gelirde insanlar içmemek için bahane olur. bu zararlı alışkanlıklardan vazgeçmek için aslında bu zamlar bir fırsat olmalıdır. zor biliyorum ama insanlar bu durumu faydaya çevirmelidir. tamamen irade meselesi olan bu durumu yenmek sizin elinizde. yeter ki insan azmetsin.

0

abartıldığını düşünüyorum. zamla beraber insanlar sigarayı bırakmıyor, aksine ucuz, kaçak sigara ve tütüne yöneliyor. bu durum hem içenin hemde çevresindekilerin sağlığını daha kötü etkiliyor. sigaraya 2 tl zam yapmak yerine sigara içilen alanlar daha kontrollü kısıtlanmalı.

0

çok iyi oldu.inşallah da daha fazla kat kat fazla olur alamayacak duruma gelirler de bu konu tamamen kapanır.bitsin şu illetin üretimi.durdurulsun artık .