0

ben herhalde bütün günü kendime ayırırdım. mesela bisikletimle yola çıkardım ve bir daha geri gelmemek üzere nerede ölürsem emin olun mutlu öleceğimi biliyorum ama öyle bütün sevdiklerimle vedalaşmam kesinlikle hiç bana göre değil hem niye vedalaşayım ki son günümü ağlaya ağlaya geçirmek için mi ? saçmalığın daniskası son günümde keyifle yaptığım her şeyi yaparım ama bir gün çok kısa ya her şeye yetmez. ama en azından rüzgarı hissederek deniz havası alarak ve bütün güzelliklerle ölmeyecekmiş gibi bisikletle gidebildiğim yere kadar bağıra bağıra şarkılar söyleyerek sonsuzluğa gitmek isterdim ve ölmek değilde yaşamak için yola çıkardım .

0

bir gunluk omrum olsa babama anneme kardeslerime ve esime ve tabikide en cokkk deger verdigim kiymetlimmm can ogluma ayirirdimmm onlar benim bitanemmm herseyimmm onlar olmadan ben bir hicim cok seviyorum onlari heleki evladim ah ah evlat bambaskaymiss onun icin ölurum ben candir o cannn musab kayram bitanecik oglummm yuzumu guldurenimmm annelik duygusunu bana tatdiran guzel guzel melegimmm akliniz varsa hemen baba anne olun gercekten onlarin bi bakisi bi gulusu dunyaya bedellll bitane onlar canlar esimide cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmm severekkkkde evlendik kurban oldugum benim bir gunluk omrum olsa sadece sevdiklerimle gecirmek isterdimmmm rabbim beni onlardan ayri koymasin onlar bana hayat nefes yasammm

0

1 günlük ömrü kalmış olsa o günü mü çevremdeki insanlarda helalleşmek ve güzel vakit geçirmek aynı zamanda ibadet etmekte geçirirdim elbette rabbime yalvarır yakarır dım tövbe derdim güzel şeyler yapmaya çalışırdım rabbimin hoşuna gidecek ne varsa onu yapmaya çalışırdım açıkçası.

0

bir günlük ömrüm kalsaydı galatasaray real madrid 2013 uefa şampiyonlar ligi rövanş maçını izlerdim fatih terimin bizi nasıl gururlandırdığını real madriide top vermediğimiz maçtı.sneijder galatasaray golleri izlerdim.melonun emre belezoğlunu oyundan attırdığını izlerdim donkun arda ve emreyi fırlattığı maçı izlerdim son kez arenaya giderdim.aşığım sana diye bağırırdım.sonra ailemle vedalaşırdım.bu hayatta ailen,izdn başka kmse yoktur aşk meşk boş işler.

0

bir günlük ömrüm kalsaydı
bir güne herşeyi sığdırıp yaşamak istediğim ama yaşayamadığım ne varsa herşeyi yaşardım
kalbini kırdığım herkezden helallik isterdim
yapabildiğim kadar iyilik yapardım
tatmak istediğim şeyleri tadardım
günahlarımın tövbesi için dua ederdim
görmek istediğim yerleri görürdüm
son anlarımıda başta annem olmak üzere sevdiğim insanlarla geçirirdim

0

1 günü elimden geldiğince sonuna kadar kullanmaya çalışırdım ve en çok sevdiğim şeyleri yerdim galiba sonuçta son günüm

0

şahsen benim bir günlük ömrüm olsa sevdiğim kişiler ile zaman geçirirdim zaten son 1 günüm kalmış güzel bir gün geçirmek için istediklerimi yapardım insanlardan kırdığım insanlarla kavga ettiklerimden helallik isterdim diğer dünya için allah'a dua ederdim ama ben bir gün ömrünün kaldığını bilmek istemezdim çünkü eğer ölüm tarihim bilirsem üzülürdüm her insan gibi insanın üzerinde bir baskı oluşturdu zaten kimse öleceğini allah'tan başka kimse bilemez bu yüzden ben de dediklerimi yapardım

1

1 günlük ömrüm olsa gezer tozar evlenirdim.
istediğim her şeyi yapardım tüm gün gezip tozup arkadaşlarımla sevdiklerinle beraber geçirirdim..
eğer diğer dünyada cennet ve cehennem varsa bir günü ibadet etmekle de geçirebilme olasılığım var . ama eğer öyle bir şey yoksa gezip tozardım . hayatın tadını çıkarıp öyle ölürdüm.

1

bir günlük ömrüm olsa, herkesle helalesirdim. onun dışında zaten ibadetlerimi yapıyorum. biraz gezer , tozardım. zaten bir günüm kalmış. :)

0

kesinlikle sever ve iyilik yapardım. insanlara yardım edince onların yüzündeki o gülümseme ömre bedel.