0

bir günlük ömrüm kalsa yapabildiğim herşeyi yapardım.

0

bir günlük ömrüm kalsa sevdiklerimle güzel vakitler geciririm helaleşirim ve namaz kılarım varımı yogumu garibanlara dagıtırım arkamdan dua ederler belki

0

bir gün kalmıs nzaten ne yapılablirki.namaz kılar helallık alir ölümü beklerim.

0

sadece bir günlük ömrüm kalsa sevdiklerinle vedalasirdim başka hiç birşey yapmazdım allah beni affet demeye yüzüm olmazdı olucegimi duydum diye öğün allah'a sığınmak bence menfaatci,bencillikten,arsizliktir onun için insan bu zamanlara kadar tobe edip allah'a yalvarması lazm zorda olunca sadece ozaman hatirlamamz lazm her zaman hatirlamak lazm .

0

gönlüm olduğunuöğrendiğim zaman o gün allah’a yalvarırdım tövbe ederdim beni affetmesini isterdim çünkü uzun bir yolculuğa çıkacağız artık ondan başka bir dünya olmayacak ne allah’ım beni affetmesi ve cennete girmek isterdim bir günlük ömrün var diye gezip tozmam yapamadıklarımı yapmam tam tersi allah’tan allah’a yalvarırmesini isterdim

1

bir gün ömrün kalsa deseler ne yaparım? sadece oğullarımı ve eşimin olacağı bir ortamda olmak isterim.. onlara 24 saat boyunca sarılmak, öpmek, koklamak isterim.. onlara sarılmak onların sıcaklığını hissetmek isterim.. başka hiç bir şey istemem.. onlardan birbirlerinden hiç kopmamalarını isterim.. birbirlerine destek olmalarını falan.. o kadar.. zaten gün dediğin nedir ki hemen biter..

0

eğer gerçekten böyle bir şey olursa daha önceden yapmak istediğim,denemek istediğim her şeyi yapardım.son günümü olabildiğince dolu dolu yaşamaya çalışırdım.

0

sevdiklerimle zaman geçirir ve her istedigimi yaparım

1

bir günlük ömrüm kalsa ömrümün son saatlerine doğru açar bir komedi filmi izlerim en azından güle güle giderim :)

0

iyi anilmak icin parami bi vakifa bagislar adima bi aile saglik merkezi yapilmasini isterdim

0

günahlarım için bağışlanma dilerim, sevdiklerimle güzel bir gün geçirmek isterim.