0

bunu bende cok sık dile getirdim ama anlamiyorlar malesef. eger bu sorulariniza cevabini da yazarsaniz daha fazla soru sorma sansiniz var, boyle yaparak soru soramadiginizin farkinda misiniz diyorum. anlamiyorlar sanirim. ya da algilamak istemiyorlar. sadece birseye odaklanmislar ve sadece soru sormak istiyorlar. gerci cogu sorduklsri soruyu da internette hazir buluyorlar bence. yoksa niye boyle cekilsinler. yoksa bak mesela sunshine soru soruyor. cevap da yaziyor. simdi onun hakkini yemeyeyim. ama iste kendi sordugu sorulara da cevap verse keske. en azindan beyin brdava modu bu kadsr uzun surmez. mesela ben grcenlerde soru sorma acikken baya soru sordum. beyin bedava modu girerse ve cevapsiz kalirsa cevaplsrim kendi sorularimi dedim. ki oyle de yaptim. beyin brdava modunun girmesinden bir gun sonra iste bu son şeyde sorduklarimin hepsine cevapları yazdim. yani herkes boyle yapsa gam yemeyecegim. mesela sedatcildavul mu ne biri var. mart ayi icinde sorulari sormus sormus. ondan sonra daha girmedi o sahis. simdi onun sordugu sorular dahi cikiyor. yani oyle kisilerinde bence sorularinin kaldırılması ve o sorudan kazsndiklari paralarda geri alinmali diye dusunuyorum.

1

aynı kişilerin sorularını cevaplamaktan gerçekten çok sıkıldım ve çok soru sordukları için çok saçmalıyorlar. ve kimdir tarzı sorular sorulmaması gerek cevap uzatılamıyor. zaten o kadar kısa cevabı da sistem kabul etmiyor

2

aynen sürekli olarak saçma sapan sorular ile siteyi doldurup hem başkalarının hakkına gasp ediyorlar hem de beyin bedava modunun kısa sürede yeniden aktif olmasına sebep oluyorlar. tamam soru soruyor olabilirler de bari sorduğun soruyu takip et cevapsız kaldıysa gir içine cevabını ver ki cevapsız sorulardan kalksın. ayrıca dediğiniz gibi sadece soru sormaya odaklandiklari için beyin bedava modu aktifken ortada görünmüyorlar ve hiç bir şekilde sorulara cevap vererek katkıda bulunmuyorlar. cevap vermek aslında çok daha fazla kazanç sağlıyor ama işin kolayını bulmuş bu arkadaşlar. ne desek boş o yüzden.