0

yorum sorusu her zaman daha iyi... çünkü ben sorudan kazandığım kadar sizi de düşünmeliyim. ve yorum sorularına cevap yazıldıkça buradaki kişiler daha fazla vakit geçirecek para kazanabilmek için. çünkü yorum yaparak daha eğlenceli hale gelebiliyor. böylece biz aktif oldukça siteye ödenecek olan para da artacak. bilgi sorusu da iyi aslında bilgileniyoruz ama burada çoğu kişinin ilk amacı para kazanmak. o yüzden sürekli bilgi sorusu sorarak da milleti boğmamak gerek.

0

tabi yorum sorusu daha iyi. herkes kendine göre yorumlayabiliyor. bilgi sorusu olduğunda araştırmalara giriyoruz hep birlikte. bu yüzden yorum sorusu daha iyidir.

0

yorum soruları tabi ki daha iyi. bilgi sorularının bazılarını hiç bilmiyoruz. yorum sorularında daha fazla fikir fikir üretebiliyoruz. bir de uzun tutabiliyoruz bu da daha fazla kazanç sağlıyor. şu an iki kat kazanç durumuna yorum soruları daha fazla katkı sağlıyor. bilgi soruları çok kısa ve genellikle tek satırlık oluyor bu da az kazandırıyor.

1

ben yorum sorularını tercih ediyorum. kopya içerik olması riski yok bu nedenle. düşündüğümü yazıyorum. bilgi soruları hem kısa oluyor az kazandırıyor, hem de kopya içerik sayılabilir kaynak vs. gösterilmezse ve birebir alınırsa. bu yüzden riskli. ama bildiğim bir konuda yeterli cevap verilmediğini görürsem yazıyorum fikirlerimi de ekleyerek. o yüzden ruh halime göre, sorulan sorulara ve gündeme göre değişiyor cevap verdiğim sorular.

1

şuan çift kazanç etkinliği olduğu için kardeşim yorum soruları bize daha çok ek kazanç sağlar. o anlamda uzun ve mantıklı cevaplar yapabileceğimiz yorum sorularını tercih ediyoruz. bu süre içerisinde ne kadar kazanç elde ettik o bizim için kâr. yarın çift kazanç etkinliği bitiyor, sonra uğraş dur bir kurus, iki kuruş yapmak için. sorumani sitesi en azından haftanın belirli günleri bu etkinliği yapsa. yoksa çok zor oluyor bizim için. çok yoruluyoruz.

0

tabii ki yorum soruları.uzun cevap yazabiliyoruz.veya uzun cevap yazılabilecek sorular.bazıları var başkentleri soruyor,bazıları kaç yılında olmuştur diye bir sürü soru soruyor.bunlar genelde cevapsız kalıyor.birikince de site beyin bedava diyor.bilgi sorusu da olur ama biraz mantıklı.

0

bence yorum soruları daha iyi, kendi öz fikirlerinizi yazabiliyoruz yorum sorularında. bilgi sorularında fikir beyan edemeyiz. kesin bilgi olmadı gerekiyor onuda araştırmadan yazamayız. araştırma yapmakta çok zaman alıyor . ha birşeyler öğreniyoruz o konuda güzel ama şuan yaptığım gibi tamamen benim düşüncemi benim bilgimi yani beni yansıtmıyor bilgi soruları. her ikisinde olsun ama soru sormak için saçma sapan fi tarihinde kalmış konular olmasa daha iyi olur. daha güncel herkesi yakından ilgilendiren konular tercih edilmeli.