1

sevdiğim adamı kaybetmekten çok korkuyorum. çünkü ben onunla bir gelecek düşünüyorum. sanki onunla birlikte tamamlandım. allah'ım onu benden almasın. inşaallah onunla birlikte mutlu bir aile kurarız.

1

hayatımda herşeyi kaybetmeye başladım herhalde daha da kaybedecek bir şeyim kalmadı bir kaç ay önce sevgilimden ayrıldım belki de hepinize saçma gelebilir ama gerçekten kaybetmekten korkuyordum mesleğimi kaybetmekten korkuyordum oda oldu şimdiden söyleyeyim kaybetmekten korkmayın hayatınızda kaybetmek diye bir korku olmasın onun yerine tecrübe olsun kaybetmenin bile bu sizin tecrübeniz olsun hayata olumlu bakın tek değerli varlığınız aileniz bilginiz olsun gerisi zaten geliyor hayatınızda geleceğe dönük düşünceleriniz hayalleriniz umutlarınız olsun kaybedeceksenizde fazla zararlı çıkmasınız emin olun bu yazıyı okuyan kardeşlerimin içlerinde bir sıkıntısı varsa gider inşallah şimdiden herkese teşekkürler hayırlı ramazanlar herkese

1

sevdiklerimi kaybetmek aile herşeydir ilk başta gelen tek sevdam

1

kaybetmekten korktuğun şeyler oluyor. en önemlisi evladımı kaybetmek. aklıma bile getirmek istemiyorum. kimse istemez ama gerçekten insan çok seviyor. insan değer verdiklerini kaybetmek istemez bu çok normal. eşimi ve ailemi de kaybetmek istemem.