0

tabiki de her insan gibi ailemi kaybetmekten korkuyorum.

0

öncelikle canımı kaybetmekten korkuyorum sonra aileme ailemden sonra arkadaşlarımı sevgilime kardeşlerimi ya bunlar olmasa ben bilmiyorum biraz zor yaşarım ama şöyle söyleyeyim ben futbolcu amatör lig'de top oynuyorum bayağıdır da maçları çıkıyorum son zamanlarda bir sakatlık geçirdim az kalsın bacağımı kaybediyordum şimdi ameliyat olacağım menisküs ameliyatı işte ameliyat olduktan sonra 3 ay falan evde yatacağım ondan sonra 5 ay sonra dinlenme süreci var bu süreçte rahatladıktan sonra futbol inşallah geri döneceğim kimse canını kaybetmesin arkadaşlarını ailesini kaybetmesin. allah'a emanet olun.

0

ben en çok ailemi kaybetmekten korkuyorum etrafta bırcok ınsanın annesı babası yaşamıyor ve onların acısını bi nevi anlayabılıyorum ve hıssedebılıyorum allah a şükürler olsun ailem hayatta onları kaybetmeyı göze alamam aileden bir yanada sevdiklerimi kaybetmek istemiyorum değer verdiğim insanları kaybetmek istemem okulda arkadaşım konusunda bı hata yapmıştım ve bana darılmış gerçekten onun kalbini almak zor ve kaybetmek gerçekten istemiyorum ve peşinden en az 4-5 gün koştum ve sonunda tekrar çok şükür beraberiz tam tamına 4 senedir yakın arkadaşlık sağlıyoruz onu kaybetmek hayatı kaybetmış oluyorum sankı öylede denilebilir siz siz olun değer verdiğiniz insanları asla ve asla kaybetmeyin.

0

sevdiğim bir insanı kaybetmekten ve güven kaybetmekten çok korkarım. onun dışında beni çok fazla birsey etkilemez. özellikle eşya falan o an üzülürüm ama hayatın sonu değildir hiç birşey. allah kimseye kaldiramayacagi yük vermezmiş.

2

insan en çok ailesini, sevdiklerini kaybetmekten korkar.

0

ben sevdigim deger verdigim insanlari kaybetmekten korkarim mesela.veya alani farketmeksizin bir alanda basariz olmaktan..