1

öğrenciyim ve muğla'da okuyorum.zaten bol bol tatil yaptık şimdi yatma zamanı :d

1

öğrenci değilim ama sanırım kültür turlarına katılırım... yani param olsa, hiç dur durak bilmeden şöyle ilk bir türkiye'yi baştan sona gezerdim vallahi. ahh bu parasızlığın gözü kör olsun diyorum. yani bu zamana kadar iki kültür turuna katıldım, onlara da para biriktirip öyle gittim. birer yıl arayla...biri çanakkale ( ilk kültür turumdu) ikincisi bursa idi... keşke param olsaydı da, şu izmir, muğla civarlarını gezerdim. tarihi yerlerini gezerdim. rotamı izmirden başlatır, mersin'e kadar çevirerek giderdim. o mağaralar, antik kent tiyatroları... bunlar hep tarihi doku. görmek isterdim açıkçası hepsini. ama işte dediğim gibi biz pek gezemeyiz. gezsek bile anca böyle parasını ayarlayacaksın da öyle gideceksin yaniii...

1

ölüdeniz'de yapmak isterdim tatilimi. ya da şahinderesi kanyonu'na gitmek isterdim. oralarda kamp yapmak muhteşem olurdu ya. keşke gidebilsem. su buz gibi ama muhteşem kokuyor ve aşırı berrak..

0

ben öğrenci değilim ama kızdımın bu sene 12. sınıfa başlayacak ve üniversite için hazırlanıyor yani tatile pek fazla fırsatı yoktur onun için bu sene tatile gitmeyecek çünkü 4 yılın konusunu çalışmak gerekir ve bu nedenle hem dershaneye yaz kursuna gidecek hem de 4 yılın konuları bitirmek için çalışmak zorunda olduğu için tatil yapmayacak.