0

aslında bebekten bebeğe değişiklik gösterebilir yani bazı bebeklerde alerjik bi durum olabilir popişleri pişik yapabilir ama tabi öncelik annelerin prima oluyo ama biz yeğenime soffie kullanmıştık a101 den kötü de değildi güzeldide açıkçası fiyatıda uygunda ama tabiki heer bebekten bebeğe değişebilir

1

yıkanabilir çocuk bezi kullanmanızı tavsiye ederim. organik pamuktan üretilen bu bezleri tercih etmenizi tavsiye ederim. artık günümüzde yıkama işlemini zaten makineler yapıyor. hem bebeğinizin sağlığı açısından, hem de doğada sürdürülebilirlik açısından oldukça iyi bir fikir. ilk zamanlar masraflı görünse de zaman içerisinde daha uygun olduğunu anlayacaksınız. ayrıca tuvalet alışkanlığını daha çabuk kazandırıyor bu bez alışkanlığı. denemekten zarar gelmez. bir çok bebek mağazasında ve internette dilediğiniz markayı alabilirsiniz.

1

ufakken oğullarıma ultra prima kullanırdım..o zamanlar bundan 30 yıl evvel.. şimdi ki gibi çok marka ve çeşit de yoktu.. ve pahalıydılar. ama alırdık yine de.. şimdi de aynı kalitedeler midir bilmiyorum, belki daha iyi çeşitleri de vardır ben o yüzden kullandığım markayı yazıp ultra prima diyorum..son kararım..

0

ben oğluma prima kullandım pişik yaptı güzel bez ama bize iyi gelmedi şuan molfix kullanıyorum goon kullandım oda çok güzel bez ama burda yok satılmıyor başka markette vr uzak yani molfix dene yada goon kulln gerçekten çok güzel

0

bebek bezi markası olarak sleepy i tavsiye ederim. derseniz ki benim param çok, kalite önemli. prima ya da molfix den sasmayin. ancak orta halli bir kalite ve uygun fiyat arıyorsanız kesinlikle sleepy derim.