0

çocukları çok sıkmadan çünkü günümüzde türkiye'de çocuklarımız yılda 50 ye yakın sınava giriyor benim görüşüm hangi alanda yeteneği varsa o şekilde eğitim verilmeli kiminin matematiği kötü kiminin ingilizcesi hangi alanda yeteneği varsa o şekilde eğitim verilmelidir liseye geçerken de o alanla ilgili soru sorulmalı

0

cocuklara egıtım nasıl verılmelı tabıkı cocuklar anne ve babasından davranışlarını bır nevı alıyor onlara herşeyı uygulamalı bi şekılde anlatarak bir şeyler ögretmek mümkün herşey aman aman olmaz dıyerek yapanlar var tek başına bır odanın içinde akşama kadar oturan cocuklar var öncelıkle bu cocukları içine kapanık hale getırır bu şekilde degıl herkezın bulundugu ortamlara ve ve onun yaştakı olan cocuklara dıyalok kurmasını saglamak cok dogru olacaktır dogruyu yanlışı ona uygulamalı bı şekilde anlatmalıkı aklında bunlunsun unutmayalım küçük cocukların ezberı kuvvet lıdır hıçbirşeyı kolay kolay unutmazlar bu şekilde yaklaşırsak daha guzel olacaktır herşey

1

çocuklara eğitim verilirken küçük yaştan beri çocukları eğitime hazırlamak gerekir bu görevde ailelere düşer ve aile bireylerin elinden geldiği kadar çocukları iyi yetiştirmek ve eğitimle yardımcı olmaktır her konuda eğitim için ailenin desteği şarttır öncelikle aile desteği sonra da sınıf öğretmenleri öğretimde ve eğitimde yardımcı olmasıdır bugün öncelikle en çok anne ve babaya düşer abla kardeş abi varsa onlara düşer çocukları iyi yetiştirmek ve eğitimi sevdirmek gerekir eğitimi sevdirmek için de çocuklarla beraber kitap okumak onları dersi sevdirmek ve geleceği kazandırmaktır.

0

insanlara eğitimin verilirken ilk olarak çocuk yaşta başlanır. çocuklara eğitim vermek ileriki yaşanmasını etkilemektedir. çocuklara eğitim verilirken ilk aile olarak sonrada öğretmenliklerinden gerekli özenle eğitim verilmelidir. eğitim derken insanların aklına ilk olarak okul geliyor. bana kalırsa okuldaki eğitimden yanısıra ailede verilen eğitimler daha önemlidir. insanlara nasıl davrandığı saygılı olduğu bana kalırsa okuldaki eğitiminden daha önemli. diploma sahibi olmak ayrı bir olay insan olmak ayrı bir olay. çevresine karşı oldukça saygılı olmasına özelliklede empati duygusunu aşılamaya özen göstermeliyiz. ahlaki eğitimden sonra hangi meslek guruplarına veya hangi hobi alanlarına yatkınlığı varsa bunu görmemiz gerekir. örnek verecek olursak müziğe eğilimlimli olan bir çocuğu spora yoğunlaştırırsak faydası az olur. öncelikle sevdiği şeyleri yapmaya özen göstermeliyiz. meslekte de aynı şekilde hangi meseleğe özel ilgisi varsa buna yoğunlaştırmalıyız.

0

çocuklara yaşına göre ve bireysel farklılıklarına göre eğitim verilmelidir. tüm çocuklar aynı yapıda değildir. her çocuk da farklıdır böyle de olmak zorundadır yoksa herkes aynı olur. her çocuğun ilgisi ve ihtiyaçları farklıdır. öncelikle çocuklar belli bir zeka seviyesine sahiptir ama bazıları özel çocuklardır. bir diğeri zeka türleri vardır ve her çocuğun zeka türleri farklıdır. mesela kiminin ritim yani müziksel zekası baskınken, kiminin ki görsel yani resim ve heykele yöneliktir. zeka türleri doğrultusunda yetiştirilen çocuklar daha başarılı olmaktadır. eğitim oldukça önemli bir kavramdır çünkü bir çocuğu ömür boyu etkiler. eğitim çocuğa uygun verilmelidir. sadece bu da değil, güzel bir okul ve başarılı dinamik öğretmenlerle yetişen çocuklar daha da başarılı bir eğitim alır. eğitimde değişiklikler yaşanabilir, ihtiyaçlara göre yenilenebilir. bu durumda herkes yeni duruma adapte olabilmelidir. yeniliklerden kaçmamalıdır. çocuğun eğitimine çok önem verilmelidir. bir birey kolay yetişmiyor sonuçta. herkes fedakarlık göstermelidir.