0

sivilcelere kesin çözüm bulmak için doğal yöntemler denenmelidir.

0

sivilcelerin çoğunlukla yediğimiz şeylerden kaynaklandığını bilmemiz gerekiyor. en çok sivilce çıkaran yiyeceklerden biri de çekirdek olduğunu söyleyebiliriz. o gün içerisinde oldukça fazla tükettiyseniz tabii ki de ertesi gün yüzünüzde biraz olsun sivilceler çıkmaya başladığını görebilirsiniz. bazı insanların sivilcelere karşı alerji olarak da olduğunu görüyorum. gün içerisinde tükettiğimiz birçok yiyeceklerde yüzümüzdeki sivilcelere sebep olduğunu da bilmemiz gerekiyor. bu yüzden yüzümüzdeki sivilceleri yok edebilmek için böyle tüketilecek ve vücudumuza zarar veren şeylerden uzak durmamız gerektiğini düşünüyorum. eğer bunları başarılı bir şekilde yaparsak yüzümüzdeki sivilceleri biraz olsun azaltabiliriz hatta hiçbir şekilde yüzümüzde çıkmayabilir. bazı insanlar hiçbir şekilde kendine dikkat etmediği için sivilcelerini pek fazla önemsemiyor. fakat ilerleyen zamanlarda gittikçe arttığını görüyor ve bir an önce tedavi olabilmek için hastanelere gidiyor. doktorun yaptığı işte en fazla krem vermek oluyor. çünkü hiçbir şekilde bir gün içerisinde o sivilceleri yok edebilmeniz mümkün değil. kremi kullandıktan sonra yüzünüzdeki sivilceleri biraz olsun kuruduğunu görebilirsiniz. doğal yollar üzerinden farklı maskeler de denemek gerektiğini düşünüyorum. çünkü sivilcelere faydası olan birçok maske türü vardır aslında. ama insanlar yaygın bir şekilde bilmediği için evlerinde tabii ki de uygulayamıyor. sivilcenin çıktığı zaman ona hiçbir şekilde elimizde temas etmememiz gerekiyor. çünkü sivilceyi sıkıştırdığı mı zamanbaşka bir bölgeye atma ihtimali oldukça yüksektir. o yüzden çok dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum

0

ben kendimi bildim bileli beyaz sabunla yıkiyorum yüzümü özellikle sivilce varken yapardım ergenlik dönemimde kuruyunca yikardim bende çok işe yaradı hiç aham şaham sivilcem olmadı bu yaşıma kadar o yüzden denemekte fayda var bende çok işe yaradı.

0

ergenlik döneminde mutlaka sivilceler olabilir, bu normal bir şeydir. herkes ergenlik döneminde sivilce ile karşılaşabilir yani bunu önlemek zor olsa da en azından cildine bakım yapabilirsin, her seferinde temiz tutabilirsin. bu senin elinde olan bir şey eğer sivilcenin oluşmasını istemiyorsan. mesela senin çiğdem yemeği tavsiye etmem ve sabahları kalktığında cildini zeytinyağlı sabunla yıka, akşam yatarken de aynı şekil zeytinyağlı sabunla yıka çünkü bütün gün yüzümüz toz olabiliyor. ondan dolayı akşam yatarken de mutlaka yıkamamız lazım cilt temizliği çok önemlidir. yağlı şeyler fazla yemezsen en azından sivilce kesin çözüm bulmuş olursun. sen dediğim gibi sana anca bu şekil yardımcı olabilirim o konuda dikkat etmek lazım. yüzünü mutlaka temiz tut.

0

kesin çözüm bulmak zor, yediklerimize falan dikkat edebiliriz belki.