0

koşmak, spor ağırlıklı yaşamak, sağlıksız besinlerle beslenmemek ve atıştırma usulü ile az az yiyerek beslenmek. sıvı ağırlıklı besinler tüketmek.

0

öncelikle hedefin belirlenmesi sonrasında ise güzel bir diyet planının uygulanmaya başlayıp sporla bunu desteklemek plan olmadan düzgün hiçbir şey yapamazsınız diyet olmadan ilk adımı atamazsınız spor yapmadan ise zayıflayamazsınız hareketsız olup zayıflamak çok zor çok ciddi derecede sabır gerekir fakat başardıktan sonra iyiki diyeceksiniz tüm o zahmetler tüm o çabalar güzel bir sonuçla son bulacak herkesin hayalidir güzel bir vücuda sahip olmak aynanın karşısına geçtiğinizde iyiki zayıflamışım diyebiliyorsanız o mutluluğu hissedebiliyorsanız ne mutlu

0

zayıflamak için dikkat edilen hususlarda ilk olarak hedefinin olması gerekmektedir. hedefini belirleyip kesinlikle o hedefinden sapmamak gerekir. zayıflamanın ilk başta beyinde olup bittiğini söyleyebiliriz. neden zayıflamak istiyoruz veya neden sağlıklı yaşamak için adım atmak istiyoruz ilk önce bunun cevabını kendimize vermemiz gerekmektedir. eğer nedenimiz ve hedefimiz sağlam ise bu sefer yola çıkabiliriz. ilk etapta elimizden geliyorsa eğer spor salonuna başlamamız gerekiyor. zayıflarken bizim tartı ile işimiz olmaması gerekiyor. önemli hedeflerimizden birtanesi ayna karşısında istediğimiz fiziğe ulaşmaktır. bunun için tartı yerine aynayı baz almamız gerekmektedir. kilo verirken besinlerin değerlerini öğrenmemiz ve kas kaybetmeden kilo vermemiz gerekiyor. bunu bir diyetisyen yardımıyla başarabiliriz. yediğimiz içtiğimiz besinlerin değerlerini bilerek yememiz gerekiyor. bol bol su içip sabah koşusuna çıkmamız lazım. sabah koşusuna çıkmadan önce kahve içmek hem sizin daha fazla yağmaknızı sağlar hemde sizin daha zinde olmanızı sağlar. günlük 2 bardak yeşil çay içmemiz gerekmektedir. eğer spor salonuna başladıysak eğer ağırlık kaldırarak zayıfla yöntemini yaparsak eğer hem kas kaybetmemiş oluruz hemde istediğimiz fiziğe ulaşmış oluruz.