0

sorumani sitesi 2 ay ödemeleri geciktirdi ödemeleri yaptı ama nedense ödeme yapılmış butonu halen orada duruyor ve o ödemeden sonra yine ödeme talebinde bulunduk iki haftadır ödeme yapılmıyor artık bu site gerçekten daha kullanılmaz diye düşünüyorum çünkü çok ilgisiz bir site olmuş ve paraları da geç yatırıyor bu nedenle artık bundan sonra bence kimse bu siteye katılmaz çünkü insan kazancı için katılıyor o kadar emek sarf ediyor e kazancı geç yatarsa o emeğin karşılığını almadıktan sonra yani insan neden girsin.

0

aaaaaa iki ay boyunca mi niye hiç para yatırmadılar acaba çok merak ettim duan neden acaba böyle insanlar hiç kullanmazlar bu uygulamayı ama bir sebepleri vardır bellide yatirmamamalarinin olabilir yani benim daha ilk günüm insallah çok para toplarım hayallerim var çünkü onları gerçekleştireceğim insallah herkes çok para toplar ve parayı yatırmakta geç kalmazlar bu soru cevabım bunladar teşekkürler

1

evet fakat bugün galiba paralar yattı.bende ödeme gerçekleştirmiştim ama baya uzun sürmüştü.ancak bugün param yattı.insallah tekrar ödemeleri erken zamanda yaparlar.bir sıkıntı çıkmaz.

2

ben ödeme beklemedim ablacım ama ücretler yatmayınca arkadaşların pek girmedim siteye. bugün ödeme yapılmış o yüzden tekrar girdim siteye. inşallah bi daha bu tür sıkıntılar olmaz çünkü hepimizin maddi sıkıntıları var.

1

oooo... o kadar sure hic mi yatirmadilar. yani bende 3-3.5 aydir siteye girmiyorum hem isler hem dugun hazırlıkları derken. demek ki tam zamanina denk gelmis benim siteye girememem. ama anasayfada odemelerin yapildigina dair duyuru var. bugun mu yatirildi paralariniz. yani uzun sure girmeyince siteden de haberimiz olmuyor. umarim vundan sonra boyle aksatmazlar odemeleri. en azindan eylul sonuna kadsr. cunku o zamana kadsr sitede biraz ugrasip para cekmek istiyorum. daha alamadigim seyler var. onlari tamamlamak icin de para lazim. brlki buradan kazanirim diye girdim buraya.

1

bende bekliyordum. en sonunda bugun paralar yatmis hesabimiza. yani o kadar emek verdigimiz, odemelerimiz artik heaaplaeimizda. ama malesef site guven sarsti ve kimse kolay kolay aktif olmaz. olsak bilr aklimizda yine bu durum aklimiza grlecek.