0

toplamda 66 tl ödeme aldım, bi 25 daha alacağım inşallah bu aralar :) darısı cümle alemin başına

1

siteden toplamda 200 lira ödeme aldım. sabırsızlığımdan dolayı 25 tl ödeme eşiğine gelir gelmez ödeme talebinde bulunuyorum. yani toplamda 8 kez ödeme aldım. şu an 9. ödememi almak için çabalıyorum. sitede hazır iki kat kazanç varken elimden geldiğince değerlendirmek istiyorum. iki kat kazanç olmasa da site mantığım günde bir lira da olsa, buraya cevap yazmak. günde 1 lira ayda 30 lira yapar ki bu da benim telefon faturam olur. bütçeme bu küçücük katkı bile benim için çok kıymetli.

zaten çalıştığım bir işim var, ekstra bir iş yapamıyorum. ama sorumani'nin her an elimin altında olması ve kuruş da olsa kazanma hissi çok güzel. kumbara gibi biriken bir kazancım var. aynı zamanda bana paranın değerini de hatırlatıyor. tabi hayatımı kısıtlamadan kazanmak çok hoş.

0

henüz 15 dk önce başladım fakat çok hızlı ısındığımı düşünüyorum. öğrenciyim ek gelir de hiç fena olmaz gibi gibi.

0

ben şu ana kadar 50 lira aldım daha yeni başladığım için o kadar fazla kazanç elde edemedim umarım sormani sitesi biraz daha iyi olur ee ileride de devam eder bu benim için çok iyi olur ve ek gelir elde etmeye devam ederim.

0

şuana kadar iki kez ödeme aldım. birinde 160 tl diğerinde de 108 tl toplamda 268 tl kazanç sağladım yani buradan. gayet iyi benim için. çünkü şuan da çalışmıyorum. burası sayesinde en azından kendi ihtiyaçlarımı giderebiliyorum. umarım bu site daim olur da az da olsa bu site sayesinde kazanç elde edebiliriz.

0

hesabıma eğer sorumani'den soruyorsan. toplam 327 tl yatırıldı sorumani"den yani burada her seferinde paramı aldım.
buraya o yüzden güveniyorum ama sanki kazançlar biraz düştü gibi çünkü ben rica ederim ama bazı arkadaşlarımız düştü diyor bazı arkadaşlarımız düşmede diyor ama gene de buna da şükür demek lazım sonuçta buradan bir şeyler kazanabiliyoruz. şu an 2019'da zam geliyor artık bize de zam gelir diye düşünüyorum.. inşallah öyle olur bekleyip göreceğiz. şimdiye kadar hesabımı o kadar para çekemedim inşallah daha fazlasını çekerim. herkese de bol kazançlar diyorum. sadece ben değil herkes kazanç sağlar inşallah bol bol.

0

bu siteden hesabıma üç kez para yattı.ilk yirmi altı lira almıştım.bir ay önce.sonra bir kez daha elli bir lira aldım.daha sonra bugün yine yirmi altı lira istemiştim onuda yatırmışlar sağ olsunlar