0

hayır siteye bir zararı olmaz ama bize oluyor zararı yani saçma sapan bazı sorulara cevap vermek durumunda kalıyoruz kazanç sağlamak için bile olsa veya o soruları bugün geçsek yarın beyin bedava sistemin de karşımıza çıkıyor çoluk çocuk var sanırım onlar böyle sorular soruyorlar diye düşünmeye başlıyacağım artık

1

tabi ki düşünsenize bir konu hakkında araştırma yapıyorsunuz ve sorumani'den bir cevap çıkıyor karşınıza. random harf atılmış. bir daha bir arama yaptığınızda karşınıza sorumani çıksa bile tıklama sıralamanızda arka plana itersiniz ister istemez. o yüzden sitenin prestiji için hoş değil. biz buraya referansımızla üye yapıyoruz içerik cezbetmeli, kalite cezbetmeli insanları.

ben sıkıntılı kullanıcı gördüğümde incelenmesini rica ediyorum siteden, sizde bu şekildeki rahatsızlıklarınızı sorumani yönetimine bildirin.

2

niteliksiz cevap ürenten ve soran kullanıcıların siteye zarar verdiğini kabul edebiliriz. ancak biz daha çok size zarar verdiklerini ve size haksızlık yaptıklarını düşünerek banlıyoruz.

sorumani

0

tabiki site zarar görür sitedeki kalite felan azalır bir sürü kullanıcı belki çeker gider bu yüzden lütfen herkesin düzgün cevap vermesini istiyoruz.

0

sikayet edildigi zaman uyari aliyor ya da banlaniyor. gerci oyle yazarlar yuzunden bizde sıkılıp girmiyoruz. bu konuda her ne kadar sorumani yonetimi kullanicilari engelleyip uzaklastirsa da bizi de etkiliyor ister istemez

0

evet görür ve bu yüzden cöken siteler cokdur

0

sorumani'ye şikayette bulununca engelliyor. yani tabiki de zarar verir sonuçta burası para kazanma platformu reklam aldığı için zarar görür ben şikayette bulundum biraz önce o şahıs banlancak hergun böyle birileri çıkıp geliyor zaten. biz alıştık onlar ama gelmekten bikmadı.

0

saçma sapan cevaplar veren kullanıcılar siteye zarar veriyorlar. aşırı saçma cevap veren kullanıcılar engelleniyor zaten.