1

mutlu olmanın sırrı öncelikle insanın kendisine saygın olması gerekir ve pozitif olmak gerekir eğer bir insanda pozitiflik varsa mutlaka mutlu olur karamsar içine kapanık ben sürekli düşüncelerle insan kafanı yorma da sürece hep mutlu olur.

0

mutlu olmanın yolu ilk olarak kendine olan saygıdan başlar. ve mutluluk asla tek taraflı olamaz. eğer tek başına mutlu olmak istiyorsan aradigin mutluluğu kaybedebilirsin. başkalarını mutlu edebilmeyi başarabilirsek o zaman kendimizide mutlu edebiliriz . yani mutluluğun sırrı aslında birbirimizi sevebilmekte.

1

kötü olan seyleri kafaya takmamak mutlu eder insani. o yüzden hiçbir bir şeyi kafaya takmayacaksın ve canın nasılsın istiyorsa öyle yapacaksın

0

mutlu olmanın sırrı bence hiçbir şeyi umursamamak nasıl olsa ölücem kafasıyla anı yaşamak fakat hiçbir şeyi umursamadan anı yaşamanın sırrı da para çünkü parası olmayan biri anı yaşayamaz çok fazla değil ama çok az da değil en azından eğlenip zaman geçirecek kadar mesela her hafta sonu bir veya daha fazla faaliyet yapacak kadar para hiçbir şeyi umursamamak için yeterlidir. yani mutlu olmak için.

0

mutlu olmanın sırrı önce guven sonra saygı sonra sevgı bu üçü olmazsa mutlu olmak zor tabı parasızda olmuyor buda var gunumuzde yaşayanlar var guven var sevgı var saygı var ama paraları yok para olmadımı huzur olmaz yani paradan kastım cok para degil tabiki yanlış anlamayın kimseye muhtaç olmucak kadar degılse birine muhtaç olsanız huzur kacıyor evın içinde huzur yaşamak mutlu eder insanı misal evli mutlu çocuklu huzurlu olmak en guzeli