1

bana göre mutlu evliliğin sırrı karşılıklı olarak birbirine güvenmek demektir.

0

sadakat,sevgi,değer..
seviyorum,diyerek sevgi göstermemekte mutsuzluğa yol açar.
eğer sevgini göstermezsen,iyi bir evliliğin de ilişkinde olmaz olaaöz.sadakat güven olmazsa,hep korkarsın biteceğinden aldatılacağından,şüphe insanı yorar yorgunlukta bıktırır.
değer vermek lazım,değersizlik tükenir tüketir.değer vermeyen insan üzer,ezer,yıkar geçer..değer insanı yüceltir.

0

mutluluğun sırrını büyükannelerimiz söylesin şöyle bir şey duymuştum eskiler bir şeyler kırıldığında tamir ederlermiş yapıştırırlarmış biz daha çok yakıp yıkıyoruz kıymet bilmiyoruz herkes ben ben ben diyor ama aslında ben ben ben diye davranamıyor eğer sensen kıskançlığın olmasın kendine güvenirsin çünkü o hata yapacaksa da bilirsin ki en çok emek veren ben elimden geleni yaptım huzurunu bulur ama hata yapan hiç rahat edemez fazla kıskançlıklar hep yıkım ama herşeyden önce saygı bir kere hayata geliyoruz ve şu yaşamımız boyunca biriyle evlendiniz diye yada sevgili olduğunuz diye hayat kısıtlamak neden kendinizi kısıtlamanız neden mutlu olmak için adım atılan herşeyde kısıtlama var bunlar içinde ikili ilişkilerde saygıdan sonra o güzel sevgi mutluluğun tek minik herkesin bildiği aslında sır olmayan şey.

0

eşlerin birbirinin üzerinde hakimiyet kurmaya çalışmaması. anlayış, empati, saygı, sevgi, sadakat. bunlar olduktan sonra mutlu olmamak için bir sebep kalmıyor.

0

mutku evliliğin sırrı anlayış saygı ve sevgiden geçer. evlenince birbirimizin hayatlarını ortak bir noktada buruştururuz ancak yinede kendi hayatlarımızda vardır. yeni bir hayst eskiyi tamamen bırakmak ve unutmak değildir. iki tarafta birbirine anlayışla ve sevgiyle saygıyla yaklaşırsa mutlu bir evlilik hayatımız olur.

0

başta anlayış olması gerekiyor daha sonra sevgi sadakat geliyor bence.

0

iyi bir evlilik olması için, sevgi, saygı ve sadakat olmalı .

0

sadakat ve sevgi bu ikisi olmazsa olmaz