0

mutlu bir evliliğin sırrı bence sevgi ve sadakat tır. eğer ki bunlar yoksa mutlu bir evlilik olmaz. ayrıca çiftler birbirlerine saygı duymalılardır.özellikle de işlerine,hayatlarına, yaptığı işlere ,yaptığı şeylere saygı duymalılardır.çiftler bazen kavga edebiliyor. bunun sonucunda hemen boşanmaya gidiyorlar tek çareleri sanki oymuş gibi. eğer ki kavga ettiğinizde kişilerden biri susmalıdır en azından. eğer ki biri susmuyorsa alttan almıyorsa yani bunun sonucu çok ileri şeylere gidebiliyor. mesela kadın dönebiliyor erkek bunun sonucunda tabii ki de şiddet oluyor. bunların yaşanmaması için mutlu bir evlilik sürmek için insanlar birazcık sabır ve sevgi duymadılardır birbirlerine. bir de ne zaman talınmalıdırlar. sürekli birbirilerini görmek bir zaman sonra sıkar birbirlerini. o yüzden kendi yaşam alanları olmalı. mesela kadın haftada bir kez en azından arkadaşlarıyla dışarı çıkabilmeli. erkek ise arkadaşlarıyla futbol maçı yapabilmeli.yani çiftler birbirlerini biraz görmemelilerdirki özlemelilerdir. genellikle mutlu bir evliliğin sırrı sevgi ,saygı ,mutluluk ,huzur ,sadakat yani bunların hepsini toplamıdır.

0

karşılıklı saygı sevgi hoşgörü ve tabi ki sadakat

0

sadakat samimiyet saygı sevgi yalansız bir hayat

0

evli, mutlu, çocuklu diyerek klişe bir giriş yapmak isterim ama dediğim gibi klişe olur evliliğin sırrı saygı olacak iki tarafta da aşk sevgi yalan önce bir ilişkide saygı olmalı ki diğerleri de olsun

1

insan ömrünü bir kişi ile birlikte geçirmeye söz verdiği andan itibaren önemli olan mutlu bir evliliğin yollarını aramak ve o yolda yürümektir. bu soruya verilebilecek tek cevap yoktur lakin en önemli olanlarını belirteyim. ilk olarak her iki tarafta birbirlerine saygı duyacaklar. biri kızarken diğeri susacak. kimse kimsenin açığını aramayacak. hoşgörülü olacaklar. asla birbirlerine yalan söylemeyecekler. sıkıntılarını birbirinden saklamayacaklar.

0

saygı ve tabiri caiz ise sürekli mıc mıclık olmaması birbirini sıkmamak ve güvenmek

0

mutlu bir evliligin sırrı huzur dur cocuk tur asktır yaa