0

insanın parasi olunca her şeyi oluyor. bu yüzden paran varsa büyük ihtimalle mutlu olursunuz. ancak her şey para değildir. para olmadanda mutlu olunabilir diye düşünüyorum. stresten uzak durmalı insan,mesela işi i severek yapmalı ki mutlu olsun.

0

bu hayatta mutluluğun sırrı paran olacak ilk önce paran varsa sen zaten her şekilde mutlu olursun, kafana hiçbir şekilde hiçbir şey takmayacaksın ,stres ,üzüntü bunların hiçbirini yaşamamaya çalışacaksın, her zaman hayata bakış açın farklı olacak insanlardan her zaman güleceksin. anca bu şekil mutlu olabilirsin ve sevdiklerin yanında olduğu sürece zaten sen mutlu olursun ha bir de bir paran varsa o zaman senden iyisi yoktur diyebilirim .

0

hayatta hiçbirşeyi kafaya takmamak tabiki.takarsak stres oluruz.

0

mutlu bir yaşamın sırrı aşktır. bir insana gerçekten aşık olursan mutsuz olma gibi bir şansın yoktur ama ayrılınca çok mutsuz olacağında bir gerçektir. düşünsene onun gülüşü ve onun mutluluğu ile bile mutlu olabiliyorsun. hiç bir şeye gerek yok sana baksa bile seni mutlu eder. oturup saatlerce izle aşık olduğun insanı bak o zaman göreceksin senden mutlusu yok. sevdiğin kişi sana bir kere seni seviyorum dese sen mutluluktan kalp krizi geçirecek kadar mutlu olursun. yani formül basit sevmek eşittir mutluluktur.