0

22 lira 85 kuruş mevcut şuan kazanç hanemde. limite ulaştıktan sonra hemen çekmeyeceğim ama. biraz biriktirip öyle çekeceğim. bakalım geçen sefer 50 tl çekmiştim bu sefer yine 50 tl civarı yapıp çekmeyi planlıyorum yine. umarım güzel kazançlar yaparım da, güzel bir ödeme alırım bu sefer.

0

hemmen söyleyeyim kanka. en son cevsbı yine ben yazmışım ama olsun. şuan kazanç hanemde 40.38 tl var. şimdi baktım. ama 6 şubattan bu yana yine iyi uğraşmışım da yapmışım. aslında bu kazançların bariz oranda düştüğünü belli ediyor ama olsun. yine de sitedeyiz ve aktif olmaya çalışıyoruz. malum sitede de aktif olan kişi azalınca onlarda nereden para kazansın. haliyle kazançları biraz aşağı çekiyorlar. işte üye olan herkes aktif olsa, site içi hareketlilik fazla olsa site daha fazla para kazanacak ama işte bazı kişiler anlamıyor malesef. o yüzden yine biz aktif olmaya çalışalim ki bari sitenin aktifliği birazcık artsın ve kazansın kanka. ondan sonra bize böyle güzellikler yapsın iki katı kazanç gibi, yarışma gibi... şuanda da iki katı kazanç var onu değerlendirmeye çalışıyorum zaten. şuanki kazancımı da biraz öyle yaptım vallahi.

0

gecen 40 tl odeme talebinde bulunmustum. o yuzden pek bir kazanc yok suan kazanc hanemde. 1.67 tl var. tabi bu soruya crvap yazmadan once bakmistim kazancima. verdigim bu cevapla kac tl olur bilemem tabi..

0

şuanda 1 lira 52 kuruş var ve artmadığını düşünüyorum o kadar yazmama rağmen uzunca yazamadığım için gerçekten kazançlar artmıyor. bence zam yapılmalı yada iki kat kazanç yarışması tekrar gelmeli.

0

gece başladım ve suan 7 liraya doğru gidiyor umarım kısa sürede ödeme eşiğine ulasabilirim.

0

henüz 20 tl. 25'i geçmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

0

şuana kadar 165 tl çektim.şuanda ise 23 lira 23 kuruşum bulunaktadır.

0

37.71 tl var suan kazanc hanemde cekilmemis. cekilen 166 tl

0

siteye yeni üye oldum az para var 1 tl zor var bakalım bende para kazanmak istiyorum burda bakalım ne zaman 25 tl olurda çekeriz hayırlısı

0

bu soruyla beraber 0.08 olucak insallah amin

0

bugün başladım daha 1,50tl kazanmışım ilerleyen zamanlarda değişecek tabi

0

şuan soruları de yeniyim daha 5.5 tmm var çok olması için cabalıyprum

0

160 tl çekmiştim daha önce şuanda da 45.60 tl bakiyem var. benim de bu cevaptan sonra 45.61 olur herhalde.

1

ilk talebimi bugün yaptım sil baştan tekrar başladım toplamaya ama maşallah herkesin hakkını aldığını öğrenmek siteye olan güveni arttiriyor .

0

çok fazla zaman ayıramadığım için çok fazla da bir param yok henüz. şimdilik 8 tl civarında.

0

ben daha bugùn basladim suan 50 kurusum var :)

0

bende 25 tl cekmistim.
suan 16.09 bu cevapla birlikfd 16.10₺

1

çok sık bakmıyorum ama sizin için baktım ve 12 tl civarında bir bakiyem var şu an.

1

çok iyi kazanmissin.
ben 55 çekmiştim daha önce şuanda da 23,50 falan var.

1

185 tl çekmişim şu an içinde 7,30 tl var 7,31 olacak bu soruyu cevaplarsam :)