0

dizi izlemeyi ve kitap okumayı çok seviyorum ama maalesef kötü alışkanlıklarım da var sigara ve alkol gibi onları içmeyi de seviyorum :(

0

sevdigim bir film ya da diziyi açıp kola çerez cips eşliğinde izlemeyi çok seviyorum.

0

en çok müzik dinlemeyi seviyorum. bana göre müzik dinlemeyi sevmeyen insanın sayısı oldukça azdır. arkadaşlarımla sahile gidip sohbet etmeyi seviyorum.

0

en cok kızımla ilgılenmeyı seviyorum oyunlar oyunamayı onu mutlu etmeyı cok sevıyorum onun isteklerını yapmayı benım için önemli olan tek şey ailem ve kızım onlarsız hiç bırşeyın tadı cıkmaz oyuzden ben kızımla vakıt gecırmemeyı cok seviyorum en cok

0

en çok hayvanlarla vakit geçirmeyi seviyorum. onları çok seviyorum.

0

en çok mutlu oldugum insanla takılmayı seviyorum onla beraber geçen zaman su gibi akıp geçiyor

0

ben en çok dua etmeyi seviyorum ve hiçbir zaman da dua dilimden düşmüyor evden çıktığımda eve girdiğimde bana misafir geldiğinde misafirliğe gittim de yani genellikle her zaman dua seven biriyim hayatımda en çok severek yaptığım şeyi duadır.

1

en çok ibadet etmeyi severim. ibadet insana öyle bir huzur veriyor ki o huzuru hiç bir şey de bulamıyorum. zaten ibadet te olmazsa bu hayat hiç çekilmez.

0

en çok şu an annemlerle oturup mesela kahve içiyoruz yanında da kurabiye yiyoruz. en çok bunu seviyorum. hava güzel, zeytin ağaçları, hafif bir esinti ve mis gibi deniz kokusu eşliğinde güzel bir deniz sonrası kahvesi.. bir de çay güzel oluyor böyle yerlerde muhabbet esnasında.

0

araba kullanmayı severim.araba kullanmak bir tutkudur benim icin.modeli markası hiç farketmez.