0

tabiiki de yemek yapmayı daha çok seviyorum bana her zaman pasta tarzı şeyler yemekten birkaç saat sonra atıştırmalık olarak gelmiştir o yüzden yemek yapmak hem zevkli hem de sonuç olarak daha sağlıklı ve doyurucudur.

0

ben pasta yapmayı hiç sevmiyorum pasta türlerinin yapmayı da sevmiyorum ben yemek yapmayı seviyorum yemek yapmada da çok iyi olduğumu düşünüyorum annemden aldığımı düşünüyorum elimin lezzetinı de yemek yapmayı çok seviyorum hiç zorsunmuyorum zevkle yapıyorum hani derler ya aşkla sevgimi katarak yaptım derler ya. ben de aynen öyle yapıyorum güzel yaptığımı düşünüyorum. genelde öyle söylüyorlar zaten ben yemek yaptıgımda bol acı katarım baharat türlerini de çok severim ama pasta işlerinde hiç becerikli değilim ve de yapmayı da sevmiyorum ben yemek yapmayı seviyorum.

0

pasta yapmayı daha çok severim uğraşmak bana iyi geliyor. çok fazla yaparım özellikle kafam bozuksa çok yaparım tepsi tepsi doldururum mutfağı kimse durduramaz beni

0

yemek yapmak daha kolay. pasta sabır istiyor bir de olacak mı olmayacak mı tam bir stres

0

yemek genelde tuzsuz yaparim tuz kullanmadigim icin ama en cokta tatli borek corek yapmayi severim

0

yemek yapmakla birlikte yemek yemeyi de hiç bir şekilde sevmem. ihtiyacım olmasa yemem çünkü zaman kaybı olduğunu yemek yiyeceğime başka bişey yapabileceğimi düşünürüm.

0

pasta börek tarzı şeyleri yaptığım zama daha çok zevk alıyorum ben ya nedense.. hâlâ kurabiyelerde :d o kurabiye hamuruyla oynuyorsun ya :) sekil filan vermek. ne bileyim bu kek börek tarzı şeyler yaptigimda daha mutlu oluyorum. kek, borek, pasta tarzı şeyleri yapmayı daha çok seviyorum diye yemek yapmayı sevmiyorum anlaşılmasın lütfen. :) onları da çok güzel yaparım. arkadaşlarım, akrabalarım el lezzetime bayılır.

0

ikisinide çok severim yemek yaprkende pasta tarzı şeyler yaparkende kendimi çok mutlu hissediyorum.

0

tatlı konusunda çok tecrübem yok ama çok güzel yemek yapabilirim. bugüne kadar beğenilmeyen yemeğim olmadı. veya yiyenler beni çok seviyordu.

0

bana göre yemek de pasta türü de iyi siğil diye düşünüyorum