5

sorumani gereksiz ve tekrar sorulmuş soruları ve bu sorunun cevaplarını silmeye başlıyor. bizimle misin?

sorumani’nin artan kullanıcı kitlesi beraberinde güzel soruları ve cevapları da getiriyor.

fakat bazı sorular birebir aynı sorulabiliyor. ya da tamamen saldırgan amaçlı olabiliyor. bilgi kirliliğini ve kalitemizi korumak adına editörel işlere ağırlık veriyoruz.

#gereksiz sorular silinecek
#gereksiz soruların altına gelen cevaplar silinecek

108 cevap
0

bende aynı ve gereksiz soruların sorulmasını istemiyorum.aslında yazmadan önce bu soru soruldu diye uyarı gelirse haksızlığın önüne geçmiş oluruz.

0

bence de kaldırmalı çünkü soru sormak için sorulan sorular gerçekten çok saçma arkadaşlar. yani hepimizin yorum yapabileceği bildiğimiz sorular olmalı bence kısa cevaplı sorular soruyorlar ve nasıl uzatacağımızı bilemiyoruz bile yani. ben genelde yoruma dayalı sorular soruyorum. sorumanicelerii de böyle sorular sormasını istiyorum arkadaşlar .yoksa böyle giderse sormanı kapanabilir.

0

sorulamuş soruları sormak kadar mantıksız ve saçma birşey yok site yönetimine ve yazarlara hayırlı olsun bol kazançlar

1

bence de çok doğru bir karar çünkü artık gereksiz sorular görmekten gerçekten de sıkıldım gereksiz yorumlar görmekten de gerçekten de çok sıkıldım güzel bir soru sormuyorlar zaten fazlada çünkü hep aşk,magazin ve aynı şeyleri ona benzer soruları ona benzer soruları ona benzer soruları tekrarlayıp duruyorlar tekrarlayıp duruyorlar bu gereksiz soruları silmek fikri gerçekten de çok doğru bir karar olmuş gerçekten de çok doğru bir karar olmuş.

0

bende aynı soruların sorulmasını istemem.daha iyi olur.

0

evet doğru bir karar ben de destekliyorum kesinlikle. fakat soru sormadan önce o soru daha önce sorulmuş mu diye aratabilsek bu oran direk düşer bence.

0

çok yerinde bir hareket destekliyorum sitenin gelişimi olumlu yönde ödüllü yarışmalar biraz daha artarsa çok iyi olur

0

kwsainlikle değilimi insanların para kazanmaısnı kısıtlıyorsunuz

0

kesinlikle yapılması gereken bir uygulama. tekrar tekrar aynı soruları cevaplamayalım yani

0

bence bu sorluar iyi . am siz bilrisiniz ne yapacağınızı:d

0

bu soruları silerken kriter ne olacak bunu gerçekten merak ediyorum. şahsi kanaatim daha eski açılmış olan konunun kalacağıdır.bu girişime destek veriyorum bende ama bunun yanında bir de site içi arama özelliği eklenirse konu tekrarının önüne geçme konusunda güzel katkılar sağlar bence.siteye kalite kazandıracağına eminim.

0

bencede silinmeli. aynı sorulara cvp vermek sıkıyor bazen.

0

çok güzel iki bence sabahtan beri aynı tür soruları görmek beni bayiyor bence sorulmuş sorular sorumani tarafından sorulamasina tekrar izin verilmemelidir hemen engellenmelidir aksi takdirde hem soru kalabalığı oluyor hemde cevaplanacak çok soru kalıyor ortalıkta.

0

evet sizinleyim. çünkü gereksiz yere aynı sorular karşımıza çıkıyor.

0

evet silinsin ya . gercekten süper bir uygulama herkese tavsiye ederim . ben sizinleyim. siz en iyisini bilirsiniz. ama bir sohbet grubunda bir bilgi alışverişi yapalım. bizimde görüşlerimizi sorumani ailesi alsin . gerçekten guzel bir şekil olur . ben silinmesinden yanayim. güzel olacak. herkes katılır. ben sizinleyim valla. hem bilgi sahibi oluyorum. sizin sayenizde bir çok kez yeni bilgiler elde ettim. simdi silecek olduğunuz sorulardan sonra yeni bilgiler gelecek. bu bilgiler bize lazim olacak. herkes için yararlı bir bilgi seli oluşacak. bu bilgi şölenini yapan sorumani ailesine sonsuz teşekkürler. gerçekten hakkını veriyorsunuz .

0

evet aslında bazı çok gereksiz soru olduğunu görebiliyorum. özellikle anasayfada bazen soruyla alakasız ne varsa görebilmek mümkün. mantıklı bir yorum sorusu bile yok bazen bakıyorum da cevaplayamıyorum gerçekten ne desem diye. bu yüzden mantıksız olan soruları da sorumani ekibi alakasız bir soru gördü müydü kaldırmasını tavsiye ederim. çünkü çoğu yazarın yazamadığı ve yorum yapamadığı bir çok zor ile karşı karşıya kalabiliyoruz. bazen de görüyoruz ki aynı soruyu bir harf değiştirerek yine sorulmuş bir soru olduğunu görebilmek mümkün yani. bence bir an önce cevapların ve soruların silinebilecek bir özellik getirmelerini rica ediyoruz. buradaki yazarlar bile onaylamazsa bilir kendi ekipleri bunları gördü müydü gerekeni yapmaları yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

0

kesinlikle destekliyorum. burası bir bilgi kaynağı olma potansiyeli olan bir yer. iyi bir moderasyonla gereksizler ayıklanırsa önüne geçilmiş olunur.

0

bende sizinleyım çünkü anasayfada hep benzer veya aynı sorular var ben yeni olmama rağmen çok görüyorum bu soruları bendd ilk üye olduğumda öyle yapiyordum yalan yok ancak sorumaniyi daha iyi çözerek vazgeçtim böyle yapmaktan o yüzden ben sizinleyim güzel bir tercih yapmıssınız

0

kesinlikle daha güzel olur tekrar tekrar aynı soruların çıkması hoş değil

0

bence çok doğru bir karar olmus nedeni ise bazı insanlar cogu soruyu tekrar tekrar soruyor silmeniz boyle tekrar tekrar sormalarina engel olur cok eski bir soru biliyorum ama ben sitede yeni olduğum için yeni cevapliyorum kesinlikle çok doğru bir karar vermissiniz böyle kurnazlik yapan üyelerin kurnazlik yapmalarina engel olduğunuz için tesekkürler herkss nasipinde ne varsa onu yer bakalim hic cekim veremedim umarım bir an önce daha fazla para kazanip cekim talebi veririm.