0

hayır, eski tadı hiçbir şekilde bulamıyorum artık. en azından şubat ayına kadar arkadaşların tamamı olmasa da çoğu buradaydı. aralık ayına kadar yarışmalar ve nisana kadar 2x kazanç etkinlikleri düzenlenip site yönetimi siteyle ilgilenirdi. yani o son ödemelerin yapılmadığı bir dönem vardı ya. resmen ''siteye girmeyin!'' diye yaptıklarını düşünüyorum. site o zamanki hallerine geri dönebilmesi için kendi reklamını yapabilmesi lazım. isterse referanslarımızdan bize yansıtılan %20 lik kazancı isterlerse %100 yapsın, son 2.5-3 aydır yapılmayan ödemeleri herkes hatırlayacak ve kimseyi çağırmayacaklar buradakiler. çağıran tek tük çıkar. yani bunu da bir an önce çözmeleri lazım. bu olayı unutturabilmeleri için öncelikle ödemeleri tekrardan 3 iş günü içerisinde maddelerine riayet göstermeleri lazım öncelikle. daha sonra site içi hareketleri arttırabilmek için bazı şeyler düşünmeliler, site içi yenilikler yapabilirler. belki o zaman 3-4 ay önceki tadı, canlılığı yakalayabilirler. yoksa bu şekilde devam ederlerse sitede kimse kalmayıp kapanacak site.

0

çok da eski kullanıcılardan değilim ama nisan mayıs gibi sanırım katıldım buraya. eski tadı alabiliyorum. ama çok yorum sorusu bulamıyorum.. bir de aynı sorudan farklı yazılmış sorular çok fazla. keşke onlar yerine daha çok yorum sorusu olsa. ben bilgi sorularını cevaplayamıyorum üstelik de kısa oluyor.

0

yani eski kullanıcı olmadığım için yeni kayıt olduğun için o eskiden nasıl bir sistem vardı orasını da bilmiyorum kadaşlar nasıldır onu da bilmiyorum o yüzden şimdiki duruma göre hareket ettiğimiz için nasıl değişti mi değişmedi mi nasıldı önceki fiyatlar mı kadaşlar mı daha çok tu ya öyle fikir sahibi değilim açıkçası eskiden nasıldı diyebileceğim iyi miydi kötü müydü diyebileceğim maalesef yeni yayın yeni keşfettik kazanmak için uğraşıyoruz inşallahta kazanırız

1

eskiden daha güzeldi tabi özellikle 2x kazanç sistemi oluyordu belli zamanlarda ama şimdi hiç denk gelemiyorum ödemeler bile yeni yatmış gerçi ama neden 2x kazanç sistemi durumu yok acaba bilemiyorum bu açıdan sanki eskiden daha iyiydi gibi.

2

eski yazarlardan biri olduğum için tabi ki eski tadı alamıyorum. eskiden çok eğlenceliydi. yarışmalar falan oluyordu. bir sürü yazar arkadaşımız vardı .bazen onlarla msj bölümünden yazisirdik. su an iki yazar arkadaşım kaldı eskilerden ve yarışma da olmuyor. en azından aramızda tatlı bir rekabet olurdu. şuan ölü gibi site. maddiyat yüzünden mecburen girip, soru - cevap yapıyoruz. umarım sorumani sitesi eski aktif hâline geri döner.

0

daha yeni katıldım için eskisi hakkında bir fikrim yok ileriye dönük gerçek bir kanaat elde edebilirim.