0

malesef kocaman bir hayır. çok zor uykuya dalan bir yapım var ve bununla beraber ufacık bir ses kıpırdama olduğunda gözümü hemen açanlardanım. yani berbat bir olay. gece defalarca kez istemsiz olarak uyandığım için ve sonra tekrar uyumaya çalıştığım için tabii ki sabah mutlu huzurlu uykumu almış bir şekilde uyanamıyorum hatta bazen biri beni dövmüş kadar yorgun olduğum da oluyor.. genelde uzmanlar uykunuzu sorun ettiğiniz için böyle olduğunu söylüyor mesela yani ben yatmadan önce şimdi yine zor uyuyacağım diye düşündüğümden ya da şimdi az uyuyup sabah erken kalkcam ya diye düşündüğümden dolayı benim böyle uyku problemim oluyormuş. psikolojik diyorlar yani. yinede derin uyuyan bir insan olmayı çok isterdim maalesef bizde de böyle..

0

sabahları uykumu alamıyorum :( aama kahve içerek o sorunu yok ediyorum her sabah

0

ben erken de yatsam geç de yatsam sabah uykumu almış bir vaziyette uyanamıyorum.keşke bunun bi çaresini bulsak.uykumu açmak için kahveye yükleniyorum sabahları. o da zararlı başka yol bulan var mı acaba ?ya da bu problem nasıl aşılır?

0

hayr yasamiyorum cunku oglene kadar uyuyorm ve gec uyuyamiyorm

1

valla sabah kalktığımda kafam kazan gibi oluyor. çok yorgun uyanıyorum. ben bazı yazar kardeşlerim gibi geç yatıp, geç uyanıyorum. o yüzden bir ağırlık sanki kamyon çarpmış gibi. 1 saat sonra ancak ayılıp kendime gelebiliyorum. ev işi, yemek vs zaten akşam oluyor. kış olduğu için günler çok kısa.

1

sabahları uykumu alamıyorum çünkü daha çok sabahlar uykuya geçmiş oluyorum. ben genelde gece sabaha kadar otururum telefonla uğraşırım 5 gibi falan uyurum o yüzden sabahları çok fazla uykumu alamıyorum. zaten erken yattığım da bile sabahları kalkamıyorum. kalksam dahi uykumu alamıyorum artık vücudum sanırım gece ayakta durup sabah uyumaya alışmış.

1

sabahları uykumu genelde alarak uyanırım. artık bebeğim var diye bu ara alamıyorum. yine de uyku düzeni çok önemli.

1

sabahları uykumu alamıyorum çünkü bugün saat 7 de uyudum ve 12'de geri kalktım kafam bir milyon oldu. öyle dolaşıyorum arkadaşlarım da benden etkilendi. onları da delirttim sonunda. öyle yaşıyoruz yani yarın da ne yaparız bilemiyorum artık. onlarida delirttigim için pişman değilim.