0

evet sordum sorulara baya bir cevap gelmiş o yüzden alabiliyorum yani ya çok az soru sordum aslında ama cevap veren çok olmuş ben cevap soruları cevaplamayı tercih ediyorum ya bana daha iyi kazanç sağladığını düşünüyorum bir taraftan bir taraftan da daha kolayına gidiyor yani soru sormak bir nevi de zaten aklıma bir şey gelmediği için soru da soramıyorum nadiren birkaç tane sormuşumdur ama cevapladım çok oldu araştırıp bulup onu kafadan sallamak değilde bilinçli bir şekilde cevaplamayı tercih ediyorum yani bu şekilde de devam ettirmeyi düşünüyorum arada tabii ki soru sormayı da düşünüyorum aklıma gelirse sorarım yani sordum sorulara da bayabi cevap gelmiş azda olsa soruların cevapları çok gelmiş yani güzel bir şekilde

0

evet geliyor ama 3 soru sordum biri bilgi sorusu ydu ikisi ise yorum sorusu uydu fakat bilgi sorusuna sadece bir cevap geldi yorum sorusuna ise birine 10 10 birine 1 cevap geldi demek ki yorum soru sormak daha mantıklı her zaman söylüyorum sorulara cevap alabilmek için mümkün mertebe herkesin dikkatini çekebilecek veya herkesin ortak derdi olan merakı olan konular seçilmeli diğer türlü bilgi sorularının hem cevapları kısa oluyor hem de insanlar pek uğraşmak istemiyor gibi düşünüyorum.

0

bazen tam olarak bazen yarım yamalak bazense hiç yanıt alamıyorum bu durumun soruyu cevaplayacak kişinin karaketerine ve sorunun önem derecesine göre değişeceğine inanıyorum örnek vermek gerekirse bir insana bir soru soruldugunda o sorunun önem derecesine karşı amman boşverde denilebilir yalan söylenerekde cevap verlebilir düz cevapda verilebilir abartılarak da cevap verilebilir önemli olan sorudur

0

evet cevap alıyor sorularım. bilgi soruları sorduğumda hemen gelmiyor ama. onları da ben yazarım bazen. araştırma gerektirdiği için millet cevabına bakmak istemiyor. başka soru bulurum cevap yazarım diye düşünüyor çünkü. para kazanmaya geldim, soruların cevabını araştırarak neden vakit kaybedeyim diye düşünüyor. o yüzden on zamanlarda çokça yorum sorusu sormaya başladım. arkadaşlar cevap yazabilecekleri soru olsun da verdikleri cevapları uzatsınlar diye. öyle olunca 10 cevabın üstünü görüyor sorularım.

0

evet şuana kadar otuz soru sordum. bunlardan yirmi dokuz soruya cevap alabilirken, bir tane soruya cevap alamayınca ona da ben cevap yazdım.

0

ben sorduğum sorulara çoğunlukla cevap alıyorum. ama hep bir kişi cevaplıyor yada hep yanlış cevap veriyorlar. bazı kişiler kazanç sağlamak için ya saçma şeyler yazıyor yada kelime bile değil harf yazıyorlar. yaptıkları bana saçma geliyor.

0

evet öyle bilgiye dayalı sorular sormadigim için herkes cevap veriyor benim sorduğum sorular daha çok yoruma dayalı sorular oluyor ve yorum yapanı çok oluyor

0

burada binlerce soru sorulup cevaplanıyor, o bir soru ilk başta ancak bir kaç cevap alabildikten sonra artık kayboluyor, sonrasında ta ki bir kullanıcıya denk gelene kadar ya da denk gelirse yani burada yazılan çok değerli önemli bilgilerin kaybolma sorunu söz konusu. teknik olarak değil fakat gerçekte böyle.

konulara verilen cevaplara aramalarda kaybolmayacak etiketler vs olmalıdır.

0

evet aklıma soru geldiği zaman soru soruyorum. ve onlara cevap alıyorum. üstünden baya bir zaman geçmesine rağmen yine ara ara cevap aldığım sorular da oluyor.

1

soruyu ilk paylastigimda aninda cevaplar geliyor ama sonradan sonraya cevap veren olmuyor. kayboluyo heralde sorularim. :) arada kayniyor heralde.

0

değişiyor ama genelde alıyorum özellikle yarışma zamanları yorumlar yağıyor :)

0

ben yeni basladim ve henüz soru hakkım yok benim

0

sorduğum sorulara cevap alabiliyorum sen almıyor musun