0

türkiye de sosyal medya kullanılış amacı lıke yorum ve paylaşılmak herkes kendini orda çok değerli sanıyor kendilerini gerçek dünyadan soyutlayıp sanki orda yaşıyormuş gibi inandırmaya çalışırlar kendilerini sanki ulaşılmaz bir dağ olarak görürler gerçek hayatta babası görse tanımayacak insanları sosyal medyada binlerce kişi takip edip beğeniyor ama unutmasınlar ki ne kadar takipçileri olursa olsun dışarı çıktıklarında bir selam alamıyorlarsa bir hiçler

0

türkiye'de sosyal medyanın kullanış amacı daha çok para kazanmak ve fotoğraf paylaşmak diye düşünüyorum. insanlar sosyal medyadan daha çok başka bir şey ise arkadaş bulmak için genellikle kullanıyorlar.aslında en önemli onlara faydası olacak şey para kazanmak çünkü burada fotoğraf paylaşarak ,video paylaşarak ,kendi alanında şeyler yaparak veya bir şeyler satarak buradan para kazanabilir.gerçekten çok güzel bir şey bence sosyal medyanın en azından böyle kullanılması insanlar açısından hem maddi açısından hem de kendilerinin işlerini yapması sevdiği şeyleri yapma açısından gerçekten çok iyi. o yüzden sosyal medyadan kullananlar amaçları daha çok para kazanmak olabiliyor başka bir kazanma amaçlarından birisi genellikle arkadaş bulmak sevgili bulmak anlamında genellikle onun için sosyal medya kullanıyorlar. artık kendisi yaşlısı çoluğu çocuğu gerçekten de sosyal medyadan fotoğraflar paylaşarak veya mesaj bölümünden başka erkeklerin gönderdikleri mesajlara cevap vererek arkadaş veya sevgili olabiliyorlar bazı kişiler gerçekten çok kötü olabiliyorlar.o yüzden dikkat edilmelidir sosyal medya kullananlar böyle bir amaç olursa gerçekten çok kötü o yüzden iyi amaçlar için kullanmalıyız.

0

artık sosyal medya farklı amaçlarla kullanılmakta.faydalı şeyler için kullanan insanlar artık çok o yüzden sosyal medya genellikle klavye delikanlılığı veya arkadaşlık kurma yeri olarak görülüyor

0

insanlar sosyal medayayı başkalarıyla tanışmak, oyun oynamak, eğlenmek, hikaye atmak, fotoğraf ve video paylaşmak, ünlüleri veya arkadaşlarını takip etmek için kullanırlar.

0

türkiye de sosyal medyayı kullanan gençler gezdiklerini yerleri,yedik içtiklerini yani tüm gün ne yapmışsa sosyal medyadan öğrenilebiliyor.
belli bir yaşın üstündekiler akrabalarını onların ne yaptıkları,eğer memleketinden uzaksa memleketiyle ilgili fotoğrafları beğenir.

1

türkiye'de sosyal medyaların kullanma amaçları söyledir. tanışmak için kullananlar var. haberleşmek için kullananlar var. çok saçma işler için kullananlar var. bazen sapıklık niyetine kullananların sayısı çok yüksektir. hangi sosyal medyayı kullanırsan kullan sapık adam var. türkiye'de sosyal medya daha çok taciz ve sapıklık üzerine bence. diğer şeyleri kullananların sayısı az malesef.

0

sosyal çevrede kendine yer edinme çabası
hava atmak
güzel kız-zengin erkek tavlamak
popüler olma çabası

0

eski sevgili ne paylaşmış.
şu arkadaş bugun ne yazılar yazmış kime laf çarpmış.
büyük yaştaki insanlar akrabalarını takip ederek ana bu bizim zelihayı gördün mü yeni koltuk takımı almış hemen sosyal medyaya atmış, gösteriş meraklısı bu zeliha.
aşkımla kahve keyfi diye hikaye atarlar milleyi kıskandırmak için.

0

ben birini söyleyeyim. devamini geriden gelen arkadaşlar yazsınlar. kız tavlamak için kullananlar var hala. ;)

0

türkiye’de binbir türlü amaçla kullanılıyor sosyal medya hangi birini sayalım ki.