0

evet oldum tabi ki gece yatarken onu düşünmek sabah kalkınca onu düşünmek her şarkıda onu dusunmek çok güzel bi duygu

0

aşık oldum mu onu bile bilmiyorum sevgilimin her hareketini seviyorum onu çok tatlı olarak görüyorum. bayılıyorum hareketlerine bakışlarına. ilk buluşmaya gittiğimizde çok tuhaf olmuştum elimi tuttu falan elimi hissetmiyorum . çok güzeldi ilk buluşmamız ben onu çok seviyorum.

0

böyle ister istemez gülümsüyorsunuz, onun yanında saçmalama ihtiyacı duyuyorsunuz, bakarken gözlerinizin içi gülüyor..böyle istemsiz şeyler oluyor aşık olunca.her adını bir yerlerde duyduğunuzda kalbiniz çok hızlı atıyor ve aşırı heyecanlanıyorsunuz.ben hep öyle hissettim.

0

evet aşık oldum.muhteşem bir his..o böyle isminizi söylediğinde, size baktığında,size gülümsediğinde,bir bakışında vs onun her şeyinde böyle eriyorsunuz sanki..öyle bir his.

0

aşık oldum sürekli onu düşündüm hayallerimde o oldu onu görünce heyecanlandım herzaman yanımda olsun istedim

1

ben aşık oldum bu duygu çok güzel duygudur. aşık olduğum insanla şuan birlikteyim. onu ilk gördüğüm çok tatlı gülüyordu ve onu izledim ben öyle. insanın aklından çıkmıyor. acaba sevgilisi varmı diyor. sonra birdaha görmek için o yere gidiyor sürekli. ve onunla bir iletişim kurmak için herşey yapıyor. şuan onunla çok mutluyum dolu dolu aşıgım ona.

0

aşık oldum ve çok pişmanım o insanı nasil sevdim diye ama aşk öyle birşey ki size ne kötülük yaparsa yapsın görmüyorsunuz çünkü kaybetme korkusu var .onunayken zaman duruyor sanki sizden başka kimse yokmuş gibi yaşıyorsunuz hele ezberlediğiz kokusu ne zaman rüzgâr esse onun kokusunu alıp getirir size.

0

her insan asık olur, bende aşık oldum. aşık oldugu zaman insan kör oluyor resmen. etradında sevdiğinden başka hiç bir sey görmüyor. ben aşık oldugumda gülüşü için ve kokusu için canımı veriridim. böyle onu her gördüğümde sanki kalbim yerinden cıkıp koşmaya başlıyor gibi hissediyordum. beynimin yerlere aktıgını düşünüyordum. hiç kimse ve hiçbir şey beniö umrumda diğildi. sadece o olsunda gerisi pek önemli diğil düşüncesindeydim. insan aşık oldugu zaman yaşamanın sadece nefes alıp vermek olmadıgını anlıyor. aşk denilen bu şey insana sanki yeniden doğmuş gibi bi his veriyor. ah bide ayrılık olmasaydı aşk daha güzel olurdu. fakat sairinde dediği gibi”aşkı aşk yapan özlemdir.aşka ayrılıkta dahil olmasaydı aşk olur muydu hiç?” çok dogru bir söz bence. aşkın ne kadar güzel oldugunu anlatmış bizlere.

0

aşk çok zor bir şey. karşılıklı olmuyor maalesef.

0

evet asık oldum onu görmek için bir kelime konuşmak için fırsat oluşturuyordum her an

0

olmadım, olacağımı da sanmam bence aşk karşılıklı değil ise bu sevgidir.